De 13 största meddelanden från Game Awards 2018

0
19

Den Game Awards är skenbart motsvarigheten till Oscarsgalan för spelindustrin, men de största namnen inom interaktiv underhållning har aldrig varit känd för att slå ner ett bra möjligheter till marknadsföring. Så Det Game Awards har också utvecklats till en jam-packed nyheter evenemang, nya trailers, spel meddelanden, och andra överraskningar packade i mellan natts skiffer av priser.

Detta år var inget undantag, och Game Awards var hem till några stora meddelanden från Fortnite skapare, Epic Games, Ubisoft, och en massa indie-utvecklare. Om du inte har möjlighet att titta på den live, här är den största nyheten från showen:

Bild: Simogo

Simogo meddelar Sayonara Vilda Hjärtan för Nintendo Stäng

Simogo, den svenska studion bakom cult träffar Enhet 6 och Sailor ‘ s Dream är att göra en snygg nytt spel som heter Sayonara Vilda Hjärtan, bekräftade att komma ut för Nintendo Byta nästa år. Det beskrivs som “en euforisk musik video dröm om att vara awesome, ridning motorcyklar, skateboard, dans slåss, skjuta lasrar, svingar svärd, och bryta hjärtan på 200 mph.” Det låter ganska lovande.

Bild: Epic Games

Epic lanserar sin Steam-konkurrent

Epic gjorde en stor splash tidigare i år, när det meddelade att det skulle öppna ett digitalt skyltfönster för PC-och Mac-spel att konkurrera med valves Steam. Bara två dagar senare, den butiken är nu levande, med en överraskning lansering under Game Awards med en skiffer med hög profil indie-titlar, bland annat Annapurna Interaktiva och A44 är Ashen, gamla hits som Super Meat Boy, och nyare titlar som Darksiders 3.

Ashen

Bild: Annapurna Interaktiv

Ashen är ute nu till Xbox och PC

Ashen har varit mer än fyra år i vardande, med första aviserats som en Xbox-konsol exklusivt tillbaka 2014. Fantasy, äventyr spel, som ser ut att vara inspirerad av Dark Souls och Team Ico klassiker, är från utvecklare A45 och publiceras av Annapurna spel utveckling arm. Det är ute nu med en överraskning att starta på både Xbox och Epic ‘ s nya spel butik.

Bild: thatgamecompany

Resan gör sin PC-debut på Epic ‘ s nya butik

Thatgamecompany Resa blev en omedelbar indie-klassiker när det släpptes på PlayStation 3 under 2012. Spelet är mystisk berättelse, fantastisk grafik, och geniala multiplayer-element som parade ihop spelare med tyst, anonyma främlingar över internet görs det en verkligt transcendenta uppleva spel inte hade sett förut. Innan idag, det har varit en PlayStation-exklusiva, har bara varit portas till PlayStation 4 år sedan. Nu, det kommer att vara tillgängliga på DATORN för första gången genom Epic ‘ s nya butik någon gång nästa år.

Supergiant Games nyaste avdelning kallas Hades

Supergiant Jätten blev en indie darling och en med sin isometrisk, action role-playing game Bastion, som blev en stor fixtur av Xbox 360 era av indie-spel när det kom ut 2011. Sedan dess Supergiant släppte liknande cyberpunk-spel Transistor, och det senare bytte redskap med ett bisarrt och fascinerande fantasi ta på basket kallas Galenskap.

Nu, tycks vara på väg tillbaka till sina rötter. Det nya spelet heter Hades, och det ser ut som du ska vara med och slåss din väg genom underjorden i Transistorn stil. Spelet är tillgängligt nu i början av tillgång från Epic ‘ s game store för $19.99.

Bild: Ubisoft

De kommande Far Cry spelet är en post-apokalyptisk uppföljaren till Far Cry 5

En av de mest uppmärksammade trailers till luft under Game Awards officiellt tog wraps av Far Cry: New Dawn, Ubisofts nästa avbetalningen i open-world series. Uppsättning efter händelserna i Far Cry 5, där skurken Joseph Frö sätter igång en atombomb, New Dawn ser ut att innehålla en drastisk förändring i ton och stil. Den goda nyheten är att spelet kommer snart — att det kommer ut den 15 februari för $39.99 på PlayStation 4 och Xbox.

Nintendo får en Marvel exklusiva med Svart För

Växeln är första Marvel exclusive är en ny titel från Ninja Gaiden och Nioh utvecklare Team Ninja heter Marvel Ultimate Alliance 3: Svart Ordning. Det är en plattform för utvecklare kombination som vi inte har sett 2010 är Metroid: Other M, och det bör ha Marvel-älskande Byta ägare mycket glada.

Obisdian nyaste spelet kallas Yttre Världar

RPG legends på Obsidian Entertainment har ett nytt spel som kommer ut kallas Den Yttre Världar med intergalaktiska resor och alla slags sci-fi-teknik. Efter att ha blivit en viktig kraft i den genre genom Star Wars: Knights of the Old Republic II, Fallout: New Vegas, och Pelare i Evighet, Obsidian har varit bärare av den traditionella RPG låga i flera år nu. Nu ser det ut som De Yttre Världarna kommer att vara helt nytt territorium för studion.

Skaparna av No Man ‘ s Sky har ett nytt spel som kommer kallas Den Sista Lägerelden

Utvecklare Hej Spel har varit hårt arbete att vrida No Man ‘ s Sky i ett av de mest ambitiösa och expansiv prospektering spel som någonsin gjorts. Men med Förra Lägerelden, Hej och studio chef Sean Murray tar en mer intim och noggrant animerade förhållningssätt till berättande, inspirerad av Pixar shorts.

Mortal Kombat 11 meddelade

Det är ett nytt Mortal Kombat på det sättet, och det ser precis lika ohyggliga som tidigare. Tyvärr det är ungefär allt vi vet om Mortal Kombat 11, vilket avslöjades på scenen på awards show. Men det borde inte dröja länge innan vi hittar ut: spelet är att lansera den 23 April, med en ordentlig avslöja händelse den 17 januari.

En ny Dragon Age är på väg

Efter visar upp en story trailer för Nationalsång, BioWare gjort noga med att låta fans vet att dess fantasy role-playing-serien är fortfarande vid liv. Utvecklaren visade upp den mycket korta teasers för kommande Dragon Age; så kort, i själva verket vet vi inte ens rätt titel eller när det kommer ut.

Fortnite

Fortnite höjdpunkter spelare skapelser på Blocket

Inte nöjd med att lansera en ny säsong och ett kreativt sätt, Fortnite utvecklaren Epic har också beslutat att ändra spelets karta under Game Awards. Riskabelt Hjulen är borta, ersatt av ett nytt område som kallas Block, som kommer att sätta en spotlight på några av de bästa saker som spelarna gör.

Joker ser cool… i Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo avslöjade den första nedladdningsbara karaktär för Super Smash Bros. Ultimate, och det är en enorm överraskning: Joker från Persona 5. Spelet är ännu inte tillgängligt på en Nintendo plattform, men som sagt, smart och snygg Joker verkar som ett kul tillskott till sortimentet. Åtminstone han kommer att komma med lite bra musik.