Dark Souls-stil eventyr Aske er ute akkurat nå på Xbox-En og PC-en

0
21

Det har vært en lang ventetid for Aske, en intriguingly mørk action-eventyr spill som først ble avslørt tilbake i 2014. På Game Awards i kveld, utvikler A44 avslørt spillet er etterlengtede utgivelsen dato — og det er faktisk tilgjengelig akkurat nå. Du kan ta tak i spillet nå på Xbox-En og PC-en, gjennom Epic nye spill butikken.

Til tross for å være i arbeid så lenge, Aske er fortsatt noe av et mysterium, og kombinerer elementer av Mørke Sjeler og Shadow of the Colossus inn i en fremmed fantasy-eventyr. Her er hvordan A44 beskriver det:

Aske er en co-op eventyr spill om en vandrer på leting etter et sted å ringe hjem. I sin kjerne, Aske er om smiing relasjoner, som spillere kan krysse stier med hverandre og velger å guide dem de har tillit til sin leir, oppmuntre dem til å hvile på brann-og kanskje fortsatt. Det er ingen sol og det naturlige lyset som eksisterer kommer fra vulkanutbrudd som dekker landet i aske. Dette er en verden der ingenting varer, uansett hvor godt man klamrer seg til det.

Aske blir publisert av spillet divisjon av Annapurna, som har jevnt og trutt blitt en av de mest lovende etiketter i gaming. Før Aske, selskapet publisert hit indie spill som Firenze, Gorogoa, og Hva som Gjenstår av Edith Finch.