Dark Souls-stil äventyr Ashen är just nu på Xbox och PC

0
23

Det har varit en lång väntan för Ashen, en fängslande, mörk action-äventyr spel som avslöjades först tillbaka 2014. På Spelet Utmärkelser denna kväll, utvecklare A44 avslöjade spelet är länge efterlängtade release date — och det är faktiskt tillgänglig just nu. Du kan ta tag i spelet nu på Xbox och PC, via Epic ‘ s nya spel butik.

Trots att det är i den som fungerar för så länge, Ashen är fortfarande något av ett mysterium, som kombinerar element av Dark Souls och Shadow of the Colossus till en märklig fantasi äventyr. Här är hur A44 beskriver det:

Ashen är en co-op äventyr spel om en vandrare på jakt efter en plats att kalla hem. I sin kärna, Ashen handlar om att skapa relationer, som spelare kan korsas med varandra och väljer att vägleda dem de litar på att deras läger, uppmuntra dem att vila på brand-och kanske stanna. Det är ingen sol och det naturliga ljuset som finns kommer från vulkanutbrott som täcker marken i aska. Detta är en värld där ingenting varar, oavsett hur hårt man håller fast vid det.

Ashen ges ut av spelet division i Annapurna, som stadigt har blivit en av de mest lovande etiketter i spel. Innan Ashen publicerade hit indie spel som Florens, Gorogoa, och Vad som Återstår av Edith Finch.