Dark Souls-stil adventure Ashen er ude lige nu på Xbox og PC

0
18

Det har været en lang ventetid for Ashen, en betagende mørke action-adventure spil, der først blev afsløret tilbage i 2014. På Game Awards i aften, udvikler A44 afsløret spillet ‘ s længe ventede release dato — og det er faktisk til rådighed lige nu. Du kan få fat i spillet nu på Xbox og PC, ved hjælp af Epic ‘ s nye spil butik.

På trods af at i arbejder så længe, Ashen er stadig noget af et mysterium, ved at kombinere elementer af Mørke Sjæle og Shadow of the Colossus i en mærkelig fantasi eventyr. Her er hvordan A44 beskriver det:

Ashen er en co-op-eventyr spil om en vandringsmand, der søger et sted at kalde hjem. I sin kerne, Ashen er om at skabe relationer, som spillere kan krydse veje med en anden, og vælger at vejlede dem, de har tillid til deres lejr, for at opmuntre dem til at hvile på pejsen, og måske stadig er. Der er ingen solen og det naturlige lys, der eksisterer, kommer fra vulkanudbrud, der dækker landet i aske. Dette er en verden, hvor intet varer, uanset hvor tæt man klamrer sig til det.

Ashen er blevet offentliggjort af spil opdeling af Annapurna, som støt og roligt blevet en af de mest lovende etiketter i spil. Forud for Ashen, at selskabet offentliggjort ramt indie-spil-Florence, Gorogoa, og Hvad der er tilbage af Edith Finch.