Dark Souls-stijl avontuur Ashen is nu op Xbox en Een PC

0
20

Het is een lange wachttijd voor Ashen, een intrigerend duistere action-adventure spel dat voor het eerst werd geopenbaard terug in 2014. Op de Game Awards van deze avond, ontwikkelaar A44 bleek het spel van de lang verwachte release datum — en het is eigenlijk nu verkrijgbaar. Kun je het spel nu op Xbox en Een PC, via een Epische nieuwe spel op te slaan.

Ondanks het feit dat in de werken voor zo lang, Ashen nog iets van een mysterie, het combineren van elementen van Dark Souls en Shadow of the Colossus in een vreemde fantasie avontuur. Hier is hoe A44 beschrijft:

Ashen is een co-op adventure spel over een zwerver op zoek naar een plek om thuis te noemen. In de kern, Ashen is over het smeden van relaties, als spelers kunnen kruisen met een ander en kiest om te begeleiden de mensen die ze vertrouwen in hun kamp, hen aanmoedigen om de rest op het vuur en blijven misschien. Er is geen zon en het natuurlijke licht dat bestaat komt uit de uitbarstingen die betrekking hebben op het land in as. Dit is een wereld waar niets duurt, ongeacht hoe goed men zich vastklampt aan.

Ashen wordt gepubliceerd door de game-divisie van de Annapurna, die gestaag is uitgegroeid tot een van de meest veelbelovende labels in gaming. Voorafgaand aan Ashen, publiceerde het bedrijf een hit indie games zoals Florence, Gorogoa, en Wat Blijft er van Edith Finch.