Counter-Strike: GO voegt nieuwe battle royale modus en gaat free-to-play

0
16

Counter-Strike: Global Offensive is nu verdwenen free-to-play, en met die verandering ontwikkelaars van Valve en Hidden Path Entertainment hebben een nieuwe battle royal spel modus. De nieuwe modus heet Danger Zone en u kunt in een wedstrijd met 18 andere spelers, met de laatste staan geacht de overwinnaar.

Het Gevaar Zone battle royale modus begint zoals de andere games in het genre, zoals Fortnite of PUBG, waar je gedropt in een .steeds kleiner wordende kaart — CS:Go noemt het de Blacksite — en de behoefte om te jagen voor wapens en uitrusting. Drones ook zenden van pakketten, die kunnen profiteren van uw gameplay, vergelijkbaar met het aanbod daalt van concurrerende BR games. Maar in aanvulling op elkaar vechten tot de dood, je kan ook missies en redden van gijzelaars op uw manier rond de kaart om te verdienen een cash bonus wanneer het spel is voorbij.

De nieuwe update kunnen spelers aan te trekken om terug te keren naar het spel

Gevarenzone wedstrijden duren elk ongeveer 10 minuten en u kunt meedoen door zelf of in teams van twee of drie. Elke speler krijgt ook een beetje meer gezondheid, zodat ze beter in staat om de tank aanvallen dan in de standaard CS:GO wedstrijden, die vergelijkbaar is met hoe Call of Duty-handgrepen gezondheid in de BR-modus Black-out in de onlangs vrijgegeven Black Ops 4.

CS:GO gebruikt om kosten $15, dus het ontbreken van een prijskaartje kan maken van het spel een beroep op mensen die op zoek naar een free-to-play first-person shooter te halen. Voor spelers die al in het bezit van het spel, ze krijgen een gratis upgrade naar Prime-Status, wat is CS:GO premium tier die normaal gesproken kost een extra $15. (Prime Status van de spelers zijn nu in staat om te verdienen een souvenir submachine gun om de lancering te vieren.) Hoewel het onwaarschijnlijk is dat deze nieuwe voordelen zal kloppen Fortnite uit haar battle royale troon, ze kon lokken heel wat vervallen CS:GO-spelers terug te komen.