Counter-Strike: GO tilføjer nye battle royale mode og går gratis-at-spille

0
16

Counter-Strike: Global Offensive er nu gået free-to-play, og med at ændre udviklere Ventil og Hidden Path Entertainment har tilføjet en ny battle royal game mode. Den nye tilstand kaldes Fare Zone og du kan indtaste i en kamp med op til 18 andre spillere, med den sidste stående anses for victor.

Farezonen battle royale tilstand starter ligesom andre spil i genren, som Fortnite eller PUBG, hvor du er faldet i en .stadigt faldende kort — CS:Go kalder det Blacksite — og er nødt til at jage for kanoner og udstyr. Droner også sende ned pakker, der kan gavne din gameplay, svarende til udbuddet falder af konkurrerende BR spil. Men ud over at bekæmpe hinanden til døden, kan du også tage på mission og redde gidsler på din vej rundt på kortet for at tjene en kontant bonus, når spillet er slut.

Den nye opdatering kan tiltrække spillere til at vende tilbage til spil

Fare Zone kampe hver varer omkring 10 minutter, og du kan deltage ved dig selv, eller i hold af to eller tre. Hver spiller får også en smule mere sundhed, så de er bedre i stand til at tank angreb, end de er i standard CS:GO kampe, hvilket svarer til, hvordan Call of Duty håndterer sundhed i sin BR tilstand Blackout i den nyligt udgivne Black Ops 4.

CS:GO, der bruges til at koste $15, så den nye mangel af en pris kan få spillet til at appellere til folk på udkig efter en gratis-at-spille first-person shooter at afhente. For spillere, der allerede eget spillet, vil de få en gratis opgradering til Prime Status, som er CS:GO ‘ s premium tier, der normalt koster en ekstra $15. (Prime Status spillere er nu også i stand til at tjene en souvenir-maskinpistol til at fejre lanceringen.) Mens det er usandsynligt, at disse nye frynsegoder Fortnite vil banke off sin battle royale trone, at de kunne lokke en hel del bortfaldet CS:GO spillere til at komme tilbage.