Counter-Strike: GO legger til nye battle royale-modus, og går gratis-å-spille

0
19

Counter-Strike: Global Offensive har nå gått gratis-å-spille, og med den endringen utviklere Valve og Hidden Path Entertainment har lagt til en ny kamp spill-modus. Den nye modusen kalles Fare Sonen, og du kan gå inn i en kamp med opp til 18 andre spillere, med den siste som står anses victor.

Danger Zone battle royale-modus starter som andre spill i sjangeren, som Fortnite eller PUBG, hvor du er falt inn i en .stadig krympende kart — CS:Go kaller det Blacksite — og trenger å lete etter våpen og utstyr. Droner også sende ned pakker som kan dra nytte av spillingen, lik spenningen faller av konkurrerende BR spill. Men i tillegg til å slåss med hverandre til døden, kan du også ta på seg oppdrag og redde gisler på vei rundt i kartet for å tjene en kontant bonus når spillet er over.

Den nye oppdateringen kan tiltrekke seg spillere for å gå tilbake til spillet

Faresone kamper hver vare ca 10 minutter, og du kan delta ved deg selv eller i grupper på to eller tre. Hver spiller får også litt mer helse, slik at de er mer i stand til tank angrep enn de er i standard CS:GO kampene, noe som ligner på hvordan Call of Duty håndterer helse i sin BR-modus Blackout i den nylig utgitte Black Ops 4.

CS:GO brukes til å koste $15, så den nye mangel av en prislappen kan gjøre spillet appellerer til folk på jakt etter en gratis-å-spille første-person shooter å plukke opp. For spillere som allerede eier spillet, vil de få en gratis oppgradering til Prime Status, som er CS:GO ‘ s premium tier som vanligvis koster en ekstra $15. (Prime Status spillere er nå i stand til å tjene en suvenir maskinpistol for å feire lanseringen.) Mens det er lite sannsynlig at disse nye perks vil slå Fortnite av battle royale tronen, de kunne lokke ganske få som er gått CS:GO-spillere til å komme tilbake.