Counter-Strike: GO lägger till nya battle royale läge och går gratis-att-spela

0
19

Counter-Strike: Global Offensive har nu gått free-to-play, och med den förändringen utvecklare Valve och Hidden Path Entertainment har lagt till en ny battle royal game-läge. Det nya läget kallas Fara Zon och du kan gå in i en match med upp till 18 andra spelare, med den sista stående anses victor.

Riskområdet battle royale läget som börjar som andra spel i genren, som Fortnite eller PUBG, där du hamnar i en .ständigt krympande karta — CS:Go kallar det Blacksite — och behöver jaga för vapen och utrustning. Drönare också skicka ner paket som kan dra nytta av ditt spelande liknar utbudet sjunker med konkurrerande BR spel. Men förutom att bekämpa varandra till döds, du kan också ta uppdrag och rädda gisslan på vägen runt kartan för att tjäna en kontant bonus när spelet är över.

Den nya uppdateringen kan locka spelare att återvända till spelet

Riskområdet matcher varje sista ca 10 minuter och du kan delta genom att själv eller i team om två eller tre. Varje spelare får också lite mer hälsa, så de är mer kunna tank attacker än de är i vanliga CS:GO-matcher, vilket liknar hur Call of Duty hanterar hälsa i dess BR läge Blackout i den nyligen utgivna Black Ops 4.

CS:GO som används för att kosta $15 så att den nya avsaknaden av en prislappen kan göra spelet riktar sig till människor som letar efter en gratis-att-spela i första person shooter-spel att plocka upp. För spelare som redan äger spelet, de kommer att få en gratis uppgradering till Prime Status, vilket är CS:GO premium nivå som normalt kostar en extra $15. (Prime Status spelare är nu också kunna tjäna en souvenir submachine gun för att fira lanseringen.) Även om det är osannolikt att dessa nya förmåner kommer att slå Fortnite av sin battle royale tron, att de skulle kunna locka en hel del upphört att gälla CS:GO-spelare att komma tillbaka.