Bedste foto editor for din Chromebook i 2018

0
18

Polarr Photo Editor Polarr Photo Editor

En af de mest ofte stillede spørgsmål om Chromebooks, vi får, er, hvordan du redigerer billeder. Du kan se de samme spørgsmål i kommentarfeltet på din Chromebook, stillinger og i fora og andre steder. Det er et relevant spørgsmål.

En af de største huller i den Chromebook toolbox har altid været skabelse af indhold, apps og værktøjer. Hvis du skal redigere video eller lyd eller gøre mere end nogle hurtige touch-up på arbejde på fotos, har du sandsynligvis set i retning af en Windows eller Mac bærbar computer i stedet for en Chromebook, fordi de værktøjer, der var få og langt imellem, og mange af de ledige dem, der var lidt mere end et link til et online værktøj.

Det er begyndt at ændre sig. Det gamle ordsprog “hvis du bygger den, vil de komme” ringe lidt sandt. Chromebooks, der sælger godt, selv med ned markedet for traditionelle computere, og flere og flere skoler giver eleverne en Chromebook til at hjælpe dem med deres lektier og få dem klar til “verden udenfor.” Dette sætter flere øjne på store apps, og udviklere kan lide at have øjne på deres ting. Tilføj i Android app support via Google Play, og du har et væld af muligheder for at finkæmme igennem for at finde det bedste. Vi gjorde det for dig.

Hvis du leder efter de bedste foto-editor til din Chromebook, skal du installere Polarr Photo Editor.

Polarr er en stand-alone program, der er udviklet til Android, iOS, Windows, Mac, Linux og Chrome. Der er endda en online-version, du kan bruge gennem din web-browser. Det er et komplet program, og ikke det som mange folk forestiller sig, når de tænker på en Chrome-appen.

Kort sagt, det er the real deal. I virkeligheden, det er en af de bedste Chrome-apps kan du finde og et eksempel på, hvor god ting kan være.

Polarr er en af de første Chromebook apps, der er så godt som alt på Windows eller Mac.

Funktionen sæt er den perfekte blanding til casual til avanceret arbejde, som er præcis, hvor en Chromebook skinner. Hvis du blot ønsker at tilføje et filter, så dit foto skiller sig lidt ud på Instagram, de er der og kan anvendes med et enkelt klik. Hvis du bare ønsker at lade appen gøre nogle automatiske magic rettelser, Polarr kan det også lade sig gøre, og det gør et stort stykke arbejde for at udjævne den støj og skarphed dit foto, mens du ikke ødelægge den farve balance. Når du ønsker eller har brug for at gøre mere, Polarr er du dækket ind der, også.

Du kan justere farve, belysning, detaljer, vignettering, HSL (hue, saturation og luminance), RGB kanal kurver, toning, og forvrængning. Du kan endda anvende foto effekter som sløring eller sandblæst. Og du kan gøre dette på en RAW-fil (Polarr konverterer RAW til JPG-filer på farten) op til 40MP i størrelsen.

Polarr Photo Editor Polarr Photo Editor

Kontrollen er enkel og perfekt for alle, der ikke er nødt til at bruge Photoshop fem dage om ugen for at tjene en løn. Alle justeringer i realtid, så du kan se, hvilken virkning de har, og du har en fuld historie panel for at fortryde alle ændringer. Du kan også trække og slippe kontrollen, så værktøjerne arbejde på den måde du vil have dem til.

Polarr på min Chromebook gør mit workflow let igen.

Her på AC tage billeder er en del af jobbet, og en stor del af det er at forsøge at sikre de herreløse stykke af støv eller eyelash ikke ødelægge et foto, og den lyse skærm på Android telefoner ikke er vasket ud. Det betyder, at de fleste af vores billeder af telefoner skal køre gennem et redigering program. Jeg har brugt Polarr på min Chromebook til at gøre det uden nogen problemer. På mange måder foretrækker jeg Polarr til Lightroom — jeg kan godt lide tools grænseflade bedre og fil-håndtering er meget bedre, hvis du kun har et par billeder at arbejde på. Vigtigst af alt, Polarr gør et godt stykke arbejde balancering af eksponering og oprydning af den støj, som bliver efterladt, når din justering af det.

Hvis du har en Chromebook eller Chromebox — især hvis du er all-in, og det er din eneste computer — du er nødt til at prøve det. Du kan installere Polarr gratis fra Chrome webshop, og få mest ud af oplevelsen. Alle værktøjets funktioner, der er tilgængelige, men nogle af de avancerede justeringer er låst. Hvad du få til fri er meget anvendelige og virker fantastisk. Hvis du kan lide hvad du ser og ønsker at gå pro, Polarr bruger et abonnement model og koster $24 per år for pro version. Der er omkring $100 per år billigere end Lightroom ($9.99 pr måned) og de ting, de fleste mennesker, der ikke har brug for Lightroom ønsker at gøre er nemt med Polarr. Jeg føler, at jeg fik mine penge værd.

Download Polarr (gratis)