Bästa foto redaktör för din Chromebook 2018

0
18

Polarr Photo Editor Polarr Photo Editor

En av de vanligaste frågorna om Chromebook vi får är hur man redigerar foton. Du ser samma frågor i kommentarerna av Chromebook inlägg i forum och överallt annars. Det är en giltig fråga.

En av de största hålen i Chromebook toolbox har alltid varit att skapa innehåll för appar och verktyg. Om du behöver redigera video, ljud eller göra mer än några snabba tryck på foton, du sannolikt såg mot en Windows-eller Mac-laptop istället för en Chromebook grund av de verktyg som var få och långt mellan och många av tillgängliga dem var lite mer än en länk till en online-verktyg.

Det börjar förändras. Det gamla ordspråket “om du bygger det, kommer de att komma” ringar lite sant. Chromebook är att sälja bra även med en ned marknaden för traditionella datorer, och fler och fler skolor ger eleverna en Chromebook för att hjälpa dem med skolarbetet och få dem redo för “världen utanför.” Detta innebär att fler ögon på bra appar, och utvecklare gillar att ha ögon på sina grejer. Lägg till i Android-appen stöd via Google Play och du har massor av val för att sålla bland för att hitta den bästa. Vi gjorde det för dig.

Om du letar efter de bästa foto-editor för din Chromebook du bör även installera Polarr Photo Editor.

Polarr är ett fristående program som utvecklats för Android, iOS, Windows, Mac, Linux och Chrome. Det finns även en online-version som du kan använda via din webbläsare. Det är en fullfjädrad program, och inte vad många människor föreställer sig när de tänker på en Chrome-appen.

Enkelt uttryckt, det är den verkliga affären. I själva verket är det en av de bästa Chrome-appar hittar du ett exempel på hur bra saker kan vara.

Polarr är en av de första Chromebook apps som är lika bra som något på Windows eller Mac.

Funktionen är den perfekta mixen för vardagligt till avancerat arbete, vilket är precis där en Chromebook skiner. Om du bara vill lägga till ett filter så att dina foton står ut lite på Instagram, de är där och kan appliceras med ett klick. Om du bara vill låta appen göra vissa automatiska magi fixar, Polarr kan göra det också, och det gör ett bra jobb att jämna ut det med buller och vässa ditt foto när du inte förstöra färgen balans. När du vill eller behöver göra mer, Polarr har du det också.

Du kan justera färg, belysning, detalj, vinjettering, HSL (nyans, mättnad och luminans), RGB-kanal kurvor, toning, och distorsion. Du kan även ansöka foto effekter som plym eller film grain. Och du kan göra detta på en RAW-fil (Polarr omvandlar RAW-filer till JPG i farten) upp till 40MP i storlek.

Polarr Photo Editor Polarr Photo Editor

Kontrollerna är enkla och perfekta för alla som inte har att använda Photoshop fem dagar i veckan för att tjäna en lön. Alla justeringar är i realtid så att du kan se vilken effekt som alla har och du har en komplett historia panel för att ångra någon eller alla ändringar. Du kan även dra och släppa kontrollerna så verktygslådorna arbeta på det sätt du vill ha dem.

Polarr på min Chromebook gör mitt arbetsflöde lätt igen.

Här på AC att ta bilder är en del av jobbet, och en stor del av detta är att försöka se till att de herrelösa bit av damm eller ögonfrans inte förstöra ett foto och den ljusa skärmen på Android-telefoner är inte tvättas ur. Det innebär att de flesta av den tid våra bilder av telefoner behöver köra igenom ett program för redigering. Jag har varit med Polarr på min Chromebook att göra det utan några problem. På många sätt, jag föredrar Polarr till Lightroom — jag gillar tools gränssnitt bättre och hantering av handlingar är mycket bättre om du bara har några bilder att arbeta med. Viktigast av allt, Polarr gör ett bra jobb att balansera exponeringen och städa upp det buller som blir kvar när din justera det.

Om du har en Chromebook eller Chromebox — särskilt om du är all-in och det är bara din dator — du måste prova det. Du kan installera Polarr gratis från Chrome Web Store och få det mesta av upplevelsen. Alla verktyg finns, men några av de avancerade justeringar som är låst. Vad får du för gratis är mycket användbar och fungerar bra. Om du gillar vad du ser och vill gå pro, Polarr använder ett abonnemang modell och kostar $24 per år för pro-versionen. Det är ca $100 per år och billigare än Lightroom ($9,99 per månad) och de saker som de flesta människor som inte behöver Lightroom skulle vilja göra är det enkelt med Polarr. Jag känner att jag fick mina pengar är värt.

Ladda ner Polarr (gratis)