Australië gaat controversiële anti-encryptie wet die zou kunnen verzwakken privacy wereldwijd

0
20

De Australische regering heeft doorgegeven nieuwe wetgeving die het mogelijk maken de autoriteiten van de wetshandhaving te dwingen tech bedrijven om de hand over informatie voor de gebruiker, zelfs als het is beschermd door de end-to-end encryptie (via BBC). De Bijstand en de Toegang Bill 2018 is bekritiseerd door Apple als andere technologie bedrijven en academici die beweren dat de wetgeving zal een verzwakking van de beveiliging van de gegevens van alle Australiërs, met een bereik dat zou kunnen in gevaar brengen van de gegevens van bedrijven, burgers en samenlevingen over de hele wereld.

De kern van de wetgeving laat agentschappen van de wetshandhaving te dwingen bedrijven om de hand over informatie voor de gebruiker, zelfs als het is beschermd door de end-to-end encryptie. Als bedrijven niet de mogelijkheid hebben om het onderscheppen van gecodeerde informatie, kunnen ze worden gedwongen op te bouwen tools om dit te doen.

“Er is gewoon geen manier om tools te ondermijnen encryptie zonder gevaar voor digitale veiligheid.”

Het probleem, zoals de rechten van de mens advocaat Linda O ‘ Shea wijst, is dat het creëren van tools te verzwakken codering voor één doel verzwakt het voor alle doeleinden. Tools gemaakt om het onderscheppen van gecodeerde berichten tussen verdachte terroristen ondermijnen de digitale veiligheid van iedereen die zich beroept op dat de encryptie voor hun veiligheid, of ze nu het kopen van dingen online, het beheer van hun bankrekening, of het communiceren met persoonlijke of professionele contacten.

“De waarheid is dat er gewoon geen manier om tools te ondermijnen encryptie zonder gevaar voor digitale beveiliging en inbreuk te maken op de individuele rechten en vrijheden. Hackers met slechte bedoelingen zullen hun uiterste best doen om te profiteren van een dergelijke tools die bedrijven worden gedwongen tot het verstrekken van de overheid.”

O ‘Shea’ suggereert dat zodra deze tools bestaan, dan zou het gemakkelijk zijn voor de Australische autoriteiten om ze te delen met hun collega ‘ s in de verenigde naties. Australië is een onderdeel van de Vijf Ogen intelligence sharing overeenkomst, die ook groot-Brittannië, Canada, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten.

Apple heeft betoogd tegen de wetgeving, zeggende dat die codering is eigenlijk een verdediging tegen cyberaanvallen en terrorisme. Het zegt dat er meer van nodig is om de burgers een veilige plaats, niet minder.

Zodra deze encryptie te breken technologieën bestaan voor een service, ze zijn dan een potentiële toegang voor hackers om gebruik over de hele wereld, en we hebben al gezien aanvallen ontstaan als een resultaat van de overheid inbreuken. Vorig jaar WannaCry ransomware aanvallen die veroorzaakt chaos voor de BRITSE National Health Service, is mogelijk gemaakt na de Windows-exploit was gestolen van de NSA.

Boetes van maximaal $7.2 miljoen USD te betalen als bedrijven niet voldoen

De Australische regering heeft betoogd dat de bevoegdheden die nodig zijn voor de verdediging van de burger tegen terrorisme en criminaliteit, en dat bedrijven worden beschermd tegen het hebben van om het introduceren van mogelijkheden dat zou de invoering van een “Systemische Zwakte” in hun technologie. Echter, academici en advocaten hebben erop gewezen dat de wetgeving niet goed definiëren van een structurele zwakte.

De wetgeving subsidies, recht handhaving agentschappen van de drie machten. De eerste twee, Technische Bijstand Kennisgevingen en Technische Capaciteit Kennisgevingen zijn verplicht en dienen ondernemingen om toegang te krijgen tot de versleutelde gegevens als ze kunnen, of om capaciteit op te bouwen om dat te doen als ze niet al. Bedrijven kunnen een boete krijgen van maximaal $10 miljoen AUD (ongeveer $7.2 miljoen USD) indien zij niet in overeenstemming zijn met kennisgeving. De derde is een Technische Bijstand Aanvragen, een vrijwillige versie van de eerste twee bevoegdheden die niet moet worden gepubliceerd (en niet in toom gehouden door de systemische zwakte-component.

De Wet op de Raad van Australië heeft kritiek op de regering voor het ruisen van de wetgeving door het parlement. Een concept-versie van het wetsvoorstel was alleen terug in augustus, terwijl de wetgevers was net een dag om de resultaten van een parlementaire commissie van onderzoek voordat de stemming over het wetsvoorstel op donderdag. De oppositie partij van de Arbeid afgesproken om al 173 van de wijzigingen die zij in eerste instantie voorgesteld om het wetsvoorstel in te worden doorgegeven op de laatste dag van het parlement dit jaar. De wijzigingen zijn nu te wijten aan de orde voor het debat in 2019.