Amazon uppgift är ute efter att utöka sin kassa-mindre Gå butiker till flygplatser –

0
16

Amazons kassan-mindre Gå butiker har långsamt rulla ut över land, men detaljhandeln jätte kan ställa siktet på ett annat område för sin nästa expansion: flygplatser, enligt en rapport från Reuters.

Det är ingen hemlighet att Amazon är ute efter att utöka sin detaljhandeln fotavtryck. En rapport från Bloomberg tidigare i år hävdade att Amazon planerar att lägga till så många som 3.000 Amazon Gå butiker med 2021.

Enligt Reuters, Amazon pratade med både Los Angeles Internationella Flygplats och San Jose Internationell Flygplats tillbaka i juni om möjligheten av att lägga till Gå butiker som koncession alternativ på flygplatser.

Flytta vettigt: grab-and-go nature i butiker utan linjer, kassörer eller register skulle göra det till det perfekta alternativet för att ta en fika på vägen till din terminal eller mellan en tät anslutning, och automatiserad karaktär Amazon Gå butiker skulle innebära att 24-timmars tidsplan på en flygplats skulle aldrig vara ett problem.

Men båda flygplatserna till Reuters att de har haft några längre konversationer med Amazon utöver det första juni nå ut. Även om Amazon är intresserad, det kommer fortfarande att behöva gå igenom samma anbudsförfarande som alla andra företag att faktiskt komma till en flygplats.