Amazon er efter sigende søger at udvide sin kasse-Gå mindre butikker til lufthavne

0
11

Amazon ‘ s kasse-Gå mindre butikker har været langsomt at rulle ud over hele landet, men detail-gigant kan sætte sine seværdigheder på et andet område for sin næste udvidelse: lufthavne, ifølge en rapport fra Reuters.

Det er ingen hemmelighed, at Amazon søger at udvide sine detail-fodaftryk. En rapport fra Bloomberg tidligere på året hævdede, at Amazon havde planer om at tilføje så mange som 3.000 Amazon Gå butikker i 2021.

Ifølge Reuters, Amazon talt med både den Internationale Lufthavn i Los Angeles og San Jose International Lufthavn tilbage i juni om muligheden for at tilføje Gå butikker som koncession muligheder i lufthavnene.

Flytningen giver mening: grab-and-go-nature af butikker uden linjer, kasserere, eller registre, der ville gøre det den perfekte mulighed for at snuppe en snack på vej til din terminal eller mellem en stram forbindelse, og den automatiske karakter af Amazon Gå butikker vil betyde, at den 24-timers tidsplan, der af en lufthavn, vil aldrig blive et problem.

Men begge lufthavne, fortalte Reuters, at de har haft nogen yderligere samtaler med Amazon ud over det oprindelige juni reach-out. Selv hvis Amazon er interesseret, vil det stadig nødt til at gå gennem den samme udbudsprocedure, som enhver anden virksomhed til rent faktisk at komme ind i en lufthavn.