Verizon tilbyder emergency first responders rabat på ubegrænset planer

0
13

Verizon har annonceret en ny rabat for emergency first responders. Transportøren allerede har særlige planer for offentlige institutioner, men den nye rabat gælder for personlige forbruger planer for første respondenter, ikke bare deres faglige linjer.

Statslige og lokale politi, brand, og EMS er alle kvalificerede arbejdstagere

Statslige og lokale politi, brand, og EMS arbejdstagere er alle berettiget til den rabat, skal de nuværende ansatte, pensionister eller frivillige. Berettigede kunder kan få $15 ud af deres lovforslag til en enkelt ubegrænset linje, $35 ud af to linjer, eller $40 ud af tre eller flere linjer, med mulighed for at mikse og antal af de forskellige varianter af “ubegrænset” planer om at Verizon tilbyder.

Flytningen kommer blot et par måneder efter at Verizon har modtaget hård kritik for regulering af indsatspersonel’ ubegrænset planer i Californien, der hindrer brandmænd’ evne til at levere nødhjælp og kamp Mendocino brande. (Verizon senere lovede, at det ville sørge for, “at det aldrig sker igen.”)

Det nye tilbud for de første respondenter, der er til rådighed nu. At drage fordel af det, skal du logge ind på din Min konto hos Verizon og uploade den rette dokumentation, eller besøge en butik i person for at få rabat.