Verizon erbjuder emergency first responders rabatter på obegränsad planer

0
10

Verizon har aviserat en ny rabatt för emergency first responders. Transportören redan har speciella planer för statliga myndigheter, men den nya rabatten gäller personlig konsumenten planer för räddningspersonal, inte bara deras professionella linjer.

Statliga och lokala polis -, brand -, och EMS arbetstagare är alla behöriga

Statliga och lokala polis -, brand -, och EMS arbetstagare är alla berättigade till rabatt, att de nuvarande anställda, pensionärer, eller volontärer. Berättigade kunder kan få $15 rabatt deras bill för en enda obegränsad linje, $35 av två linjer, eller $40 av tre eller flera rader, med möjlighet att blanda och max de olika smaker av “obegränsat” med planer på att Verizon erbjuder.

Flytten kommer bara några månader efter Verizon fått hård kritik för strypning räddningspersonal ” obegränsad planer i Kalifornien, som hindrar brandmän och förmåga att ge räddningstjänsten och slaget Mendocino bränder. (Verizon senare lovade att det skulle se till “att det aldrig händer igen.”)

Det nya erbjudandet för räddningstjänsten är nu tillgängliga. För att dra fördel av det, logga in på ditt Min Verizon-konto och lägga upp en ordentlig dokumentation, eller besöka en butik i person för att få rabatten.