Super Smash Bros. Ultimate is het complete pakket

0
20

Sinds zijn debuut bijna twee decennia geleden, Super Smash Bros. is uitgegroeid tot een vaste waarde voor Nintendo. Als met Zelda en Super Mario, elke nieuwe Nintendo-platform brengt een nieuwe Smash Bros., Maar de hectische gevechten serie is ook verschillend van de vennootschap andere pijler releases. Overwegende dat Mario Kart is ontworpen om het voor iedereen makkelijk op te pikken en te spelen, Smash Bros. kan worden duizelingwekkend complex. En die complexiteit heeft alleen helemaal over de loop van de jaren met nieuwe personages, functies en modi. Een nieuwe speler kan worden in staat om het te halen en plezier te hebben, maar er is een goede kans ze hebben geen idee wat er nu eigenlijk gebeurt in een wedstrijd.

Op die manier, Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Schakel zou kunnen zijn geweest van de meest overweldigende spel in de serie tot nu toe. Het werd gebouwd om te worden uitgebreid, met elk enkel karakter van Smash Bros. geschiedenis — maar liefst 74 strijders, waaronder niet is begrepen het aankomende DLC — evenals een hele reeks van nieuwe assisteren trofeeën, vernieuwde movesets, en een robuuste, soms verwarrend, single-player modus. Er is veel aan de hand, maar op een of andere manier voelt het nooit als te veel. In plaats daarvan, Super Smash Bros. Ultimate is precies wat de titel impliceert: het is de ultieme versie van het spel, het aanbieden van zo ongeveer alles wat een typische speler zou willen van een nieuwe Smash spel. Na het doorbrengen van een week, ik ben er niet zeker van waarom ik ooit zou willen om te spelen een andere Smash Bros.

Super Smash Bros. Ultimate

In de kern, Ultimate is dezelfde Smash ervaring als altijd. Het is een spel waar maximaal acht mensen vechten over interactieve slagvelden, met het doel van het toebrengen van zoveel schade op, dat kan je het kloppen van je tegenstanders van rechts buiten het scherm. Veel van het beroep is het feit dat de personages in de game span video game geschiedenis, van de iconische het duister. Een match kan hebben Pikachu pummeling Final Fantasy ‘ s Cloud, terwijl in de andere, Mario en Luigi team up-to knock-out Ryu en Ken van Street Fighter. Nieuwe toevoegingen zijn de kleurrijke inklings van Splatoon, Simon Belmont van Castlevania, en schurken zoals Donkey Kong King K. Rool en Metroid ‘ s Ridley. De cast is groot en gevarieerd, en het zal duren je een lange tijd om te ontgrendelen iedereen.

Gaming Companies Highlight Their Latest Products At Annual E3 Game Industry Conference

Foto door Bob Riha, Jr./Nintendo via Getty Images

“Spreek ik uit het diepst van mijn hart als ik zeg dat het een hoop werk.” – regisseur Masahiro Sakurai op het creëren van Super Smash Bros. Ultimate

Er is een delicate balans op te spelen. Smash is een serie die is gespeeld op een zeer hoog niveau door professionals. Maar het is ook een party game. Een deel van wat de franchise zo duurzaam is dat de ervaring in het algemeen werkt voor beide van deze uiteenlopende doelgroepen. Ik kan niet spreken voor high-level spelers, maar als iemand die heeft gespeeld Smash voor de jaren, kan ik zeggen dat Ultieme voelt gewoon rechts. Het duurde geen tijd aan gewend. De controls reageren snel en de actie is snel, net zoals ze zou moeten zijn. Wat maakt het Smash zo uniek, natuurlijk, is dat extra vleugje chaos. Wapens en andere items die willekeurig neerzetten en kunt het tij van de strijd, of niveaus die verandering en transformatie, als de strijd woedt. Dit alles nog steeds bestaat in de Ultieme, en het is zo goed als altijd.

Een van de dingen die maakt het Ultieme gevoel anders en nieuw, maar is het platform zijn. Zoals bijna elk spel beschikbaar op de Switch, de Uiteindelijke voordelen van zowel een portable en home console-ervaring. Het is geen grote verrassing dat de game werkt op een draagbare; vier jaar geleden, Nintendo bracht een Smash Bros.-game voor de nintendo 3DS, die was verrassend sterk. Maar Uiteindelijke gaat een stap verder. Dit is niet Smash geperst op een kleiner apparaat, het is de volledige versie van het spel dat u kunt nemen met je vrijwel overal.

Dit is handig voor een paar redenen. Voor een, terwijl ik hou van de enorme, uitgebreide cast van personages, eigenlijk ontgrendelen iedereen duurt het een eeuwigheid. Het is een van de weinige echt frustrerende aspecten van het spel. Maar die ergernis is enigszins verlicht door de mogelijkheid om wedstrijden te spelen wanneer en waar u ook bent, dat versnelt het ontgrendelen. De draagbaarheid maakt ook een Ultieme meer sociale ervaring. Het is nog steeds een spel het best gespeeld met een paar vrienden op een kluitje rond de televisie, maar het draagbare karakter van de Schakelaar opent nieuwe wegen. Het meest opvallend is, je kunt nu spelen twee-speler gevechten met de base-Schakelaar en twee Joy-Con-controllers. Het is niet ideaal — een enkele Vreugde-Con is klein en lastig om te gebruiken op zijn eigen manier — maar het pure feit dat het speelbaar is geweldig. Het dragen van een Schakelaar altijd in uw tas nu betekent dat er altijd een mogelijk onverwachte Smash gevecht aan de horizon.

Super Smash Bros. Ultimate

De Switch maakt een van de Ultieme ‘ s belangrijkste toevoegingen veel beter. Het spel van de single-player modus is iets genaamd “geesten”, die in wezen draait het karakter battler in een straight-up role-playing game. De kern van de mode is dat je voortdurend in een strijd met de nieuwe, en vaak vreemde regels en tegenstanders. U zou kunnen worden voor de bestrijding van een zwerm van kleine Yoshi met een strikte tijdslimiet, of proberen te winnen van Fox, terwijl het omgaan met de altijd aanwezige wind en aardbevingen. De gevechten zijn allemaal heel verschillend, maar wat ze wel gemeen hebben is dat ze allemaal vrij hapklare uitdagingen. De meeste slechts een minuut of twee in te vullen. Dit maakt het een natuurlijke pasvorm voor de Switch waar u kunt knock-out een uitdaging (of een paar) als je een vrij moment. (Ik moet meer op de uitstekende, RPG-achtige geesten modus in een toekomstig artikel.)

Super Smash Bros. Ultimate zal niet van gedachten veranderen over de serie. Als Nintendo ‘ s eigen merk van chaotisch gevechten niet een beroep op u, Ultimate biedt niet veel nieuws, tenzij je toevallig een die-hard fan van Ridley. In plaats daarvan, het duurt wat mensen al de liefde over, en biedt meer. Meer personages te ontdekken, meer manieren om te spelen, en zelfs nog meer verhaal in te duiken. Het is een greatest hits-collectie, dat maakt me af wat de regisseur Masahiro Sakurai zou kunnen doen om de bovenste deze voor de onvermijdelijke volgende Smash spel.

Super Smash Bros. Ultieme lanceert op 7 December op de Nintendo Schakelen.