Super Smash Bros Ultimate er den komplette pakken

0
15

Siden sin debut nesten to tiår siden, Super Smash Bros. har blitt en gjenganger for Nintendo. Som med Zelda, Super Mario, hver nye Nintendo-plattform bringer med seg en ny Smash Bros., Men den hektiske kampene serien er også forskjellig fra selskapets andre tentpole utgivelser. Mens Mario Kart er laget for å være enkelt for alle å plukke opp og spille, Smash Bros. kan være dizzyingly komplekse. Og at kompleksiteten har bare trappet opp over mange år, med nye figurer, funksjoner og moduser. En ny spiller kan være i stand til å plukke den opp og ha det gøy, men det er en god sjanse for at de vil ha ingen anelse om hva som faktisk skjer i en kamp.

På den måten, Super Smash Bros Ultimate til Nintendo Slår kunne ha vært den mest overveldende spillet i serien til dags dato. Det ble bygget for å være omfattende, med hver enkelt tegn fra Smash Bros. ‘ historie — en heidundrende 74 jagerfly, ikke inkludert kommende DLC — samt en flåte av nye bistå trofeer, fornyet movesets, og en robust, til tider forvirrende, single-player modus. Det er mye å gå på, men det er noe det aldri føles som for mye. I stedet, Super Smash Bros Ultimate er akkurat hva tittelen antyder: det er den ultimate versjonen av spillet, som tilbyr omtrent alt en typisk spiller kan ønske seg av en ny Smash spill. Etter å ha tilbrakt en uke med det, jeg er ikke sikker på hvorfor jeg aldri ønsker å spille en annen Smash Bros.

Super Smash Bros. Ultimate

I sin kjerne, Ultimate er den samme Knuse erfaring som alltid. Det er et spill hvor opp til åtte personer kjempe på tvers av interaktive slagmarker, med mål om å påføre så mye skade som du kan slå dine motstandere rett ut av skjermen. Mye av appellen er det faktum at spillet er tegn span video spill historie, fra det kjente til det ukjente. En kamp kan ha en Pikachu pummeling Final Fantasy er Sky, mens i en annen Mario og Luigi teamet opp for å slå ut Ryu og Ken fra Street Fighter. Nye tillegg omfatter den fargerike inklings fra Splatoon, Simon Belmont fra Castlevania, og skurker som Donkey Kong ‘ s King K. Rool og Metroid er Ridley. Gipsen er stort og variert, og det vil ta deg lang tid å låse opp alle.

Gaming Companies Highlight Their Latest Products At Annual E3 Game Industry Conference

Bilde av Bob Riha, Jr/Nintendo via Getty Images

“Jeg snakker fra dypet av mitt hjerte når jeg sier det er for mye arbeid.” – regissør Masahiro Sakurai på å skape Super Smash Bros Ultimate

Det er en hårfin balanse på spill. Smash er en serie som har spilt på et veldig høyt nivå av fagfolk. Men det er også et parti spillet. En del av det som har gjort serien så varig er at opplevelsen generelt fungerer for begge disse ulike målgrupper. Jeg kan ikke snakke for høyt nivå-spillere, men som en som har spilt Smash for år, kan jeg si at Ultimate føles bare riktig. Det tok kort tid å bli vant til det. Kontrollene er responsive og handlingen er rask, akkurat som de bør være. Hva gjør Knuse så unikt, selvfølgelig, er det lagt dash av kaos. Våpen og andre elementer som tilfeldig slipp, og du kan endre tidevannet i en kamp, eller nivåer som shift og forvandle som battle rages on. Alt dette finnes fortsatt i Ultimate, og det er så godt som noen gang.

En av de tingene som gjør det Ultimate føle seg annerledes og nytt, skjønt, er plattformen sin på. Som nesten alle spill er tilgjengelig på Bryteren, Ultimate fordeler av å være både en bærbar og hjem-konsollen erfaring. Det er ingen stor overraskelse at spillet fungerer på en bærbar, fire år siden, Nintendo utgitt en Smash Bros-spill til 3DS, som var overraskende robust. Men Ultimate tar ting et skritt lenger. Dette er ikke Knuse presset på en mindre enhet, er det den fulle versjonen av spillet som du kan ta med deg ganske mye overalt.

Dette er nyttig for et par grunner. For en, mens jeg elsker stort, omfattende figurer, faktisk låse opp alle tar evigheter. Det er en av de få virkelig frustrerende aspektene av spillet. Men som irritasjonsmoment er lindret noe av muligheten til å spille kamper når og hvor du er, som gir hastigheter opp låse prosessen. Den portabilitet gjør også Ultimate en mer sosial opplevelse. Det er fortsatt et spill som bør spilles med et par venner samlet rundt tv-en, men den bærbare arten av Bryteren åpnes det opp på nye måter. Det mest kjente, og nå kan du spille to-spiller kamper med base Bytte og to Glede-Con-kontrollere. Det er ikke ideelt — en enkel Glede-Con er trangt og vanskelig å bruke på sine egne — men ren faktum at det er spillbare er fantastisk. Bærer en Bytter rundt i vesken nå betyr at det alltid er en mulig improvisert Knuse kamp på horisonten.

Super Smash Bros. Ultimate

Bryteren gjør også en av Ultimate største tilskuddene mye bedre. Spillet er enkelt-player modus er noe som heter “ånder”, som i hovedsak blir tegnet battler i en rett-opp role-playing game. Crux av-modus er at du stadig går inn i kamper med nye, og ofte merkelig, regler og motstandere. Du kan være med å kjempe en sverm av små Yoshi med en streng frist, eller prøve å slå Fox mens du arbeider med stadig til stede vind og jordskjelv. Kampene er alle ganske forskjellige, men det de har til felles er at de er alle ganske bite-sized utfordringer. De fleste tar bare et minutt eller to for å fullføre. Dette gjør det til et naturlig valg for Bytte, og der kan du slå ut en utfordring (eller et par) når du får en ledig stund. (Jeg vil ha mer av det gode, RPG-som ånder modus i en fremtidig artikkel.)

Super Smash Bros Ultimate ikke vil endre din mening om serien. Hvis Nintendo bestemt merke av kaotiske kampene ikke appellerer til deg, Ultimate tilbyr ikke mye nytt, med mindre du tilfeldigvis være en die-hard Ridley vifte. I stedet, det tar hva folk allerede elsker, om den, og tilbyr mer. Flere tegn til å utforske, flere måter å spille på, og enda mer historie å grave inn. Det er en greatest hits samling, en som får meg til å lure på hva regissøren Masahiro Sakurai kunne gjøre for å toppe dette for det uunngåelige neste Smash spill.

Super Smash Bros Ultimate lanserer 7. desember på Nintendo-Bryteren.