Super Smash Bros. Ultimate er den komplette pakke

0
14

Siden sin debut for næsten to årtier siden, Super Smash Bros. er blevet fast inventar til Nintendo. Som med Zelda og Super Mario, hver ny Nintendo platform bringer med sig en ny Smash Bros., Men hektisk kamp serie er også forskellig fra virksomhedens øvrige tentpole udgivelser. Der henviser til, at Mario Kart er designet til at være let for alle at samle op og spille, Smash Bros. kan være ufatteligt komplekse. Og at kompleksiteten har kun bevægede sig op i løbet af de år med nye figurer, funktioner og tilstande. En ny spiller kan være i stand til at samle det op og have det sjovt, men der er en god chance for at de vil har ingen idé om, hvad der rent faktisk sker i en match.

På den måde, Super Smash Bros. Ultimative til Nintendo Skifte kunne have været den mest overvældende spil i serien til dato. Det var bygget til at være omfattende, med hver enkelt karakter fra Smash Bros. ‘ s historie — en kæmpestor 74 krigere, ikke herunder kommende DLC — samt en lang række nye bistå trofæer, moderniseret movesets, og en robust, til tider forvirrende, single-player mode. Der er en masse i gang, men på en måde, det aldrig føles som for meget. I stedet, Super Smash Bros. Ultimate er præcis, hvad titlen antyder: det er den ultimative version af spillet, der tilbyder næsten alt, hvad en typisk spiller kan ønske sig af en ny Smadre spil. Efter at have tilbragt en uge med det, jeg er ikke sikker på, hvorfor jeg nogensinde ønsker at spille en anden Smash Bros.

Super Smash Bros. Ultimate

I sin kerne, Ultimate er den samme Smadre oplevelse som altid. Det er et spil, hvor op til otte mennesker kæmpe på tværs af interaktive slagmarker, med det mål at påføre så meget skade, at du kan banke dine modstandere til højre ud af skærmen. Meget af den appel, er det faktum, at spillet er tegn span video spil historie, fra det kendte til det obskure. En kamp kan have en Pikachu pummeling Final Fantasy ‘ s Sky, mens der i den anden Mario og Luigi team op at banke ud Ryu og Ken fra Street Fighter. Nye tilføjelser omfatter den farverige inklings fra Splatoon, Simon Belmont fra Castlevania, og skurke, som Donkey Kong ‘ s King K. Rool og Metroid er Ridley. De medvirkende er stort og varieret, og det vil tage dig lang tid at låse op for alle.

Gaming Companies Highlight Their Latest Products At Annual E3 Game Industry Conference

Foto af Bob Riha, Jr/Nintendo via Getty Images

“Jeg taler fra dybet af mit hjerte, når jeg siger, at det er en masse arbejde.” – direktør Masahiro Sakurai på at skabe Super Smash Bros. Ultimate

Der er en hårfin balance, der er på spil. Smash er en serie, der er spillet på et meget højt niveau af fagfolk. Men det er også en party-spil. En del af det, der har gjort serien så varige, er, at de erfaringer, der generelt arbejder for både af dem forskelligartet publikum. Jeg kan ikke tale for højt niveau spillere, men som en, der har spillet Smash for år, kan jeg sige, at Ultimative føles bare rigtigt. Det tog ingen tid at få akklimatiseret. Kontrollen er responsiv og hurtig action, lige som de skal være. Hvad gør Smadre så unikke, selvfølgelig, er, at tilsat strejf af kaos. Våben og andre genstande, der tilfældigt drop og kan ændre strømmen af en kamp, eller niveauer, at shift, og omdanne som kampen raser videre. Alt dette stadig findes i Ultimate, og det er så godt som nogensinde.

En af de ting, der gør Ultimative føler sig anderledes og nyt, selv om, er den platform, dens på. Som næsten alle spil tilgængelige på Skift, Ultimative fordele ved at være både en bærbar og hjem konsol oplevelse. Det er ikke nogen stor overraskelse at spillet virker på en bærbar, og for fire år siden, Nintendo udgivet en Smash Bros.-spil til 3DS, som var overraskende robust. Men Ultimate tager tingene et skridt videre. Dette er ikke Smadre presset på en mindre enhed, det er den fulde version af spillet, som du kan tage med dig stort set hvor som helst.

Dette er nyttigt, for et par grunde. For en, mens jeg elsker den store, omfattende persongalleri, faktisk oplåsning alle tager for evigt. Det er en af de få virkelig frustrerende aspekter af spillet. Men gene er lettet noget af evnen til at spille kampe, når og hvor du er, som fremskynder frigøre proces. Den bærbarhed gør også Ultimative en mere social oplevelse. Det er stadig et spil der spilles bedst med et par venner, som krøb rundt på tv, men den bærbare karakteren af Kontakten åbner det op på nye måder. Mest bemærkelsesværdigt er det, du kan nu spille to-spiller kampe med base Skifte og to Joy-Con-controllere. Det er ikke ideelt — en indre Glæde-Con er trangt og besværligt at bruge på egen hånd — men det blotte faktum, at det er spilbare er fantastisk. Bærer et Skifte rundt i din taske, betyder nu, at der altid er en mulig improviseret Smadre kamp i horisonten.

Super Smash Bros. Ultimate

Kontakten gør også en af de Ultimative største tilføjelser meget bedre. Spillets single-player mode er noget, der hedder “ånder,” som i det væsentlige bliver den karakter battler i en lige-op-rollespil. Det springende punkt i den tilstand er, at du hele tiden går ind i slag med nye, og ofte mærkelige, regler og modstandere. Du kan blive kæmpe en sværm af små Yoshi med en stram tidsfrist, eller forsøger at slå Fox, mens der beskæftiger sig med stadig til stede, vind og jordskælv. De kampe er alle helt forskellige, men hvad de har til fælles, er, at de er alle forholdsvis mundrette udfordringer. De fleste tager kun et minut eller to til at fuldføre. Dette gør det til et naturligt valg for det Skifte, hvor man kan banke en udfordring (eller et par), når du får et ledigt øjeblik. (Jeg vil have mere for den fremragende, rollespil (RPG)-som ånder tilstand i en senere artikel.)

Super Smash Bros. Ultimative vil ikke ændre dit sind om serien. Hvis Nintendo ‘ s særlige mærke af kaotiske kampe ikke appellere til dig, Ultimate tilbyder ikke meget nyt, medmindre du tilfældigvis at være en die-hard Ridley fan. I stedet, det tager, hvad folk allerede elsker ved det, og tilbyder mere. Flere tegn til at udforske på, flere måder at spille på, og endda mere historie at grave i. Det er en greatest hits-samling, der gør mig spekulerer bare, hvad direktør Masahiro Sakurai kunne eventuelt gøre det til toppen af denne for det uundgåelige næste Smadre spil.

Super Smash Bros. Ultimative lancerer 7 December på Nintendo Skifte.