Pandora lanceert podcasts met persoonlijke aanbevelingen

0
14

Podcasts zijn nu officieel beschikbaar is op Pandora voor alle luisteraars vanaf vandaag. Het bedrijf kondigde de aankomst in een blog post, zeggende: het heeft honderden podcasts met meer dan 100.000 afleveringen over genres als true crime, technologie, muziek, en meer.

Nu in de Pandora app, zal er een nieuwe tab genaamd “Aanbevolen Podcasts Voor U,” en gebruikers kunnen ontdekken van nieuwe podcasts in de app. Voor nu, het lijkt op Pandora is de start met een fan-favorieten zoals Deze Amerikaanse Leven en Alles Beantwoorden, maar iedereen met een podcast die wil geacht voor opname kunt een aanvraag indienen via een formulier dat Pandora heeft geleverd.

Pandora zegt dat het zich het afgelopen jaar bezig met zijn Podcast Genoom Project om te dienen tot persoonlijke aanbevelingen voor de luisteraars, rekening houdend met zaken als categorie alsmede interacties van de gebruiker, zoals duimen, springt, verzamelt en speelt. De Podcast Genoom Project werd aangekondigd eerder dit jaar, en het bedrijf beweert dat het is verfijnd genoeg om een podcast onderwerpen op een afzonderlijke aflevering niveau. Dit is, natuurlijk, een uitloper van Pandora ‘ s Music Genome Project, dat gebruik maakt van meer dan 450 kenmerken te beschrijven songs, samen met complexe algoritmen om te categoriseren en dan stellen ze aan de gebruikers.