MoviePass kommer att lansera tre nya abonnemang planer i januari

0
16

Med start den 1: a januari, MoviePass kommer att erbjuda en tredelad abonnemang till biobiljetter som kommer att ge sina kunder olika nivåer av tillgång till de senaste filmerna på biografer (via NYTimes). Även om alla tre nivåer kommer att vara begränsad till bara tre ordinarie bio visningar per månad, dyrare planer kommer att ta bort begränsningar på vilka filmer du kan se, och kommer också att erbjuda begränsad tillgång till Imax 3D-filmvisningar. Planerna är långt ifrån de ursprungliga $9.95/mth en-film-en-dag-erbjudande, men kanske ger det belägrade tjänsten en chans till överlevnad.

Priserna startar på $10 till $15 för bolagets Välj plan, med exakta priser beroende på om du vill ha tillgång till dyrare biografer i storstäderna. Denna grundläggande plan är liknande till vad MoviePass har att erbjuda eftersom det bytte abonnemang modell tillbaka i augusti, vilket innebär att du bara får välja från vissa filmer och vissa dagar. Att kliva upp till dess Alla Tillgång plan för $15 till $20 tar bort dessa begränsningar, även om du måste anmäla dig för den slutliga nivån, Röda Mattan, om du vill kunna se Imax-eller 3D-filmer. Även på denna sista nivå, som kostar mellan $20 och $25, kommer du bara att kunna se en av dessa premium visningar per månad.

Bild: MoviePass

De tre nivåer som erbjuder en varierande tillgång till film visningar med prissättning beroende på din plats.

Tillsammans med den nya prissättningen förändringar, meddelade bolaget att vice ordförande Khalid Itum skulle vara att ta över den dagliga driften av verksamheten från nuvarande VD (och tidigare Netflix executive) Mitch Lowe. Även om Lowe kommer att behålla sin tidigare titel, han kommer att flytta sin fokus på bolagets långsiktiga strategi. Itum sade att de förändringar som var ett försök att tjäna tillbaka det förtroende av bolagets abonnenter, säger, “Vi kommer att förtjäna det, inte genom att spendera på marknadsföring, men genom att fästa produkten.”

MoviePass stötte på problem efter en rejäl prissänkning lett till en snabb ökning av antalet abonnenter som har placerat företaget i dödlig finansiella risk. Även om det har försökt att fixa sina frågor tillbaka i augusti med ett nytt abonnemang, det senare bestämde mig för att automatiskt att registrera förfallit abonnenter i ett drag som drog ännu mer eld från kritiker.