Fortnite voegt vliegtuigen en nu gespeeld, zoals Battlefield

0
17

Elk seizoen van Fortnite brengt een verbijsterende hoeveelheid wijzigen — u kunt beelden die maanden uit elkaar en voelen als u op zoek bent naar totaal verschillende games. Met de introductie van de vliegtuigen van deze ochtend, Fortnite opnieuw heeft zichzelf opnieuw uitgevonden op een manier die kan worden vertrouwd voor de fans van een bepaalde grote schaal first-person shooter.

Het afgelopen jaar is de battle royale game heeft meer aandacht voor de auto ‘ s door insluitsels zoals het winkelwagentje, de all-terrain voertuig, en misschien wel in de ballon. Hoewel elk van deze mogelijkheden voor mobiliteit verandert Fortnite in hun eigen recht, vliegtuigen verandert de sfeer van het spel meer fundamenteel dan alles wat ervoor kwam. Met deze toevoeging, Fortnite voelt als het gaat na het Slagveld-ervaring — dat is, over-the-top voertuig-gebaseerde actie.

Battlefield-spelers door te verwijzen naar bizarre, schijnbaar onmogelijk speelt als “Battlefield-momenten,” iets dat stelt dat de shooter afgezien van tijdgenoten als Call of Duty. Terwijl schijnbaar elke first-person shooter houdt bezig met spektakel, het ding dat een Battlefield moment was dat het opzichtig, maar volledig unscripted, leidde in de eerste plaats door de creativiteit van de speler in kwestie.

Dit kenmerk van de Battlefield-ervaring begon het veranderen met de komst van battle royale shooters zoals PUBG, die volledig wordt bepaald door verrassende, spoor-van-het-moment speelt. Fortnite nam dit fenomeen nog verder door het toevoegen van een constante updates in de mix — het voelt alsof je elke dag ik ben het ontdekken van een opwindende manier om mensen te doden in het spel. Vliegtuigen toevoegen van een andere stof aan de mix.

De X-4 Stormwing Vliegtuig kunnen vier passagiers en een piloot. Ruiters kunnen gebruik maken van een gemonteerd torentje, of misschien ambitieus met hun eigen arsenaal — er zijn veel clips van fans sniping mensen op de grond, terwijl in de lucht, of vice versa. De piloten hebben de flexibiliteit van het vliegen maar ze zouden willen, of die draaien op een dubbeltje of het doen van een vat rollen. Ook kunt u eenvoudig een parachute uit het vliegtuig, en het voertuig zelf kunnen schade veroorzaken. Het vliegtuig veelzijdigheid gecombineerd met Fortnite is al uitgebreid arsenaal betekent dat er een schat van doden mogelijkheden, veel van wat de ontwikkelaars hebben nooit gedacht.

Nu, de bovenste clip op Reddit is een wild-luchtgevecht waar een speler parachutes uit een vliegtuig alleen te hebben dat het vliegtuig recht in de vijand, het verzenden van hun rivaal down in flames. Het is vrij veel Slagveld, behalve snoep-gekleurde.

Dogfights gaat EPISCHE dit seizoen! van
FortNiteBR

De update is alleen uit geweest voor een paar uur, dus het is waarschijnlijk dat we zullen blijven zien van ongelooflijke Battlefield-achtige vliegtuig clips als het weekend ontvouwt. Wat duidelijk is, is dat Fortnite is het niet alleen maar gaat na het Slagveld. Fortnite is langzaam maar zeker bespiering in ieders grondgebied. De release van de creatieve modus, waarmee spelers op te bouwen van hun eigen games en levels doen denken aan Minecraft. Fortnite is nieuw wraps, die zorgen voor een fijnere wapen en voertuig aanpassingen, dragen een smaak van Counter-Strike. Huisdieren, die zijn kleine wezens die je bij je hebt, leent van Dota 2. Fortnite is ATK ‘s kunnen scheuren de lucht en het spel u beloond met punten, zoals Tony Hawk’ s Pro Skater. Er is een golf-mini-game. De recente food fight modus waar de spelers pakte een team en vochten om de heerschappij, is helemaal van Splatoon de playbook.

Het voelt bijna reductieve te bellen Fortnite een battle royale game — echt, het wordt elk spel ooit, in een keer.