Fortnite sesong 7 kommer med Santa, fly og masse snø

0
22

Snowy syvende sesongen av Fortnite er endelig her. I dag utvikler Epic detaljerte den nyeste sesongen for battle royale spillet, som, som alltid, bringer en rekke vesentlige endringer. Mest kjent er skift for selve øya, med nye ziplines spredt rundt, og et helt nytt sted som heter Frosty Flyreiser. Det er også en ny type kjøretøy — Stormwing fly — som bør dramatisk endre hvordan spillere komme seg rundt. Vinteren tema betyr også mye av snødekte områder, som inkluderer glatt underlag for spillere å stri med.

Som alltid, en ny sesong betyr også en ny kamp pass, som i sin tur vil tjene spillere alle typer belønninger. Det er vinter-tema skins, blant annet en som heter Sersjant Santa, samt et nytt kosmetisk elementet kalles en wrap, som lar deg tilpasse kjøretøy. Forrige sesong ble innført kjæledyr inn i spillet, og sesong 7-er kamp pass vil fortsette dette, med nye dyrevenner inkludert en hamster.

Selvfølgelig, en av de største nyhetene for Fortnite sesong 7 var faktisk detaljert i går, da Episke avslørt en ny Minecraft-stil kreativ modus, hvor spillere kan designe sine egne Fortnite erfaring. Fortnite Kreative er nå tilgjengelig for alle som kjøper sesong 7-kamp passere, og vil åpne opp for alle andre spillere på 13. desember.

Du kan sjekke ut hele patch notes for alle detaljer her.

Det har vært en travel par dager for Episk og Fortnite. I tillegg til å lansere Fortnite Kreative og sesong 7, utvikleren også avduket et nytt PC-spill butikken for å rival Steam. Og det kan være flere på vei: det høres ut som det vil være ekstra Fortnite nyheter denne kvelden på Game Awards.