Fortnite seizoen 7 komt met Santa, vliegtuigen en veel sneeuw

0
16

De besneeuwde zevende seizoen van Fortnite is eindelijk hier. Vandaag, ontwikkelaar Epic gedetailleerde het laatste seizoen voor de battle royale game, die, zoals altijd, brengt een aantal belangrijke wijzigingen. Het meest opvallend zijn de verschuivingen voor het eiland zelf, met nieuwe ziplines verspreid rond en een gloednieuwe locatie genoemd Frosty Vluchten. Er is ook een nieuwe soort van voertuig — Stormwing vliegtuigen — dat moet drastisch veranderen hoe de spelers rond. De thema winter betekent ook veel besneeuwde gebieden, waaronder gladde oppervlakken voor spelers te kampen met.

Zoals altijd, een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe battle pass, die op zijn beurt zal verdienen spelers alle soorten beloningen. Er zijn winter-thema huiden, met inbegrip van een zogenaamde Sergeant Santa, evenals een nieuwe cosmetische-item met de naam van een wrap, die kun je aanpassen van voertuigen. Vorig seizoen introduceerde huisdieren in het spel, en seizoen 7 is de strijd voorbij, verder, met nieuwe dieren vrienden met inbegrip van een hamster.

Natuurlijk, een van de grootste toevoegingen voor Fortnite seizoen 7 was eigenlijk gedetailleerde gisteren bij Epic bracht een nieuwe Minecraft-stijl creatieve modus waar de spelers kunnen hun eigen Fortnite ervaring. Fortnite Creatief is nu beschikbaar voor iedereen die koopt het seizoen 7 gevecht geschiedde, en het zal open te stellen voor alle andere spelers op de 13e December.

U kunt de volledige patch notes voor alle details hier.

Het is een drukke paar dagen voor Epic en Fortnite. Naast de lancering van Fortnite Creatieve en seizoen 7, de ontwikkelaar ook onthuld een nieuwe PC spelletjes op te slaan rivaal voor de Stoom. En er kunnen meer over de weg: het klinkt alsof er zullen extra Fortnite nieuws deze avond op De Game Awards.