Fortnite säsong 7 kommer med Santa, flygplan, och massor av snö

0
14

Snöiga sjunde säsongen av Fortnite är äntligen här. Idag, utvecklaren Epic detaljerad den senaste säsongen för battle royale spelet, vilket, som alltid, ger en rad betydande förändringar. Främst är det förändringar för själva ön, med nya ziplines utspridda och ett helt nytt läge som heter Frostiga Flygningar. Det finns också en ny typ av fordon — Stormwing plan — som skulle dramatiskt förändra hur spelarna komma runt. Vintern temat innebär också massor av snörika områden, som inkluderar hala ytor för spelare att kämpa med.

Som alltid, en ny säsong innebär också en ny strid pass, vilket i sin tur kommer att tjäna spelare alla typer av belöningar. Det är vinter-tema skinn, bland annat en som heter Sergeant Santa, liksom en ny kosmetisk artikel kallad wrap, som låter dig anpassa fordon. Förra säsongen införde husdjur i spelet, och säsong 7 slåss pass kommer att fortsätta med detta, med nya vänner djuren inklusive en hamster.

Naturligtvis, en av de största tillskotten för Fortnite säsong 7 var faktiskt detaljerad igår när Epic visar en ny Minecraft-kreativ läge där spelarna kan designa sina egna Fortnite erfarenhet. Fortnite Kreativa är nu tillgänglig för vem som helst som köper säsong 7 slåss pass, och det kommer att öppna upp för att alla andra spelare på 13: e December.

Du kan kolla in hela patch notes för alla detaljer här.

Det har varit en hektisk några dagar för Epic och Fortnite. Förutom att lansera Fortnite Kreativa och säsong 7, utvecklare presenterade också ett nytt PC-spel butik för att konkurrera med Steam. Och det kan bli fler är på väg: det låter som om det kommer att finnas ytterligare Fortnite nyheter denna kväll på Game Awards.