Fortnite sæson 7 kommer med Santa, fly og masser af sne

0
14

De sneklædte syvende sæson af Fortnite er her endelig. I dag, udvikler Episke detaljerede den seneste sæson for battle royale spil, der, som altid, bringer en række væsentlige ændringer. Især er ændringer for øen i sig selv, med nye ziplines spredt rundt, og en helt ny placering kaldes Kølig Flyvninger. Der er også en ny form for køretøj — Stormwing fly — der bør dramatisk ændre, hvordan spillere med at komme rundt. Den vinter tema, som også betyder masser af sne områder, som omfatter glatte overflader for spillere at kæmpe med.

Som altid, en ny sæson betyder også en ny kamp passere, hvilket igen vil tjene spillere alle former for belønninger. Der er vinter-tema skind, herunder en, der hedder Sergent Santa, samt en ny kosmetisk post, kaldet en wrap, som lader dig tilpasse køretøjer. Sidste sæson blev indført kæledyr i spillet, og sæson 7’s kamp pass vil fortsætte med dette, med nye dyr, venner, herunder en hamster.

Selvfølgelig, en af de største tilføjelser til Fortnite sæson 7 var faktisk detaljeret i går, da Epic afsløret en ny Minecraft-style, kreativ tilstand, hvor spillerne kan designe deres egne Fortnite oplevelse. Fortnite Kreative er nu tilgængelig for alle, der køber den sæson 7 kamp passere, og det vil åbne op for at alle andre spillere på December 13.

Du kan se den fulde patch noter for alle detaljer, lige her.

Det har været en travl par dage for Episk og Fortnite. Ud over at lancere Fortnite Kreative og sæson 7, de udvikler også afsløret en ny PC-spil butik for at rival Damp. Og der kan være flere på vej: det lyder som om der vil være yderligere Fortnite nyheder her til aften på Game Awards.