Facebook tester en shopping mode til live streams

0
16

Facebook er at teste en ny funktion, der tillader handlende at mere effektivt at sælge varer på et live stream. Når en sælger, der viser elementer på deres stream, kunder kan se et screenshot knap, der giver dem mulighed for at tage billeder af ting, de vil købe, og besked købmanden direkte. De handlende kan så sende betalingen anmodninger via Messenger til at strømline processen.

Den funktion er i øjeblikket ved at blive testet i Thailand, hvor et fællesskab af uafhængige sælgere har for nylig taget til Facebook Lever af at sælge en bred vifte af produkter, fra kosmetik til tasker og andre modeprodukter. Købmænd ville planlægge regelmæssige strømme til at præsentere nye produkter og model dem til potentielle købere, eller tilbyde særlige incitamenter for gratis produkter, hvis brugerne delte deres live streams på deres nyheds-feeds. (Jeg ved det, fordi jeg kan se, familie medlemmer i Thailand gøre det i stedet regelmæssigt.) “Thailand er et af vores mest aktive Markedsplads samfund” Mayank Yadav, Facebook er product manager for Markedsplads, fortalte TechCrunch.

I øjeblikket, sælgere bruger typisk en temmelig manuel metode til registrering af salg, sådan som råber de enkelte købere på stream til dem besked med information om betaling. Den nye funktion vil gøre det mindre forvirrende for både købere og sælgere, som en udsendelse kan nogle gange komme hurtigt som sælgere skifte fra det ene produkt til det næste.

For nu, Facebook siger, at det ikke vil tage en nedskæring af de betalinger, der foretages via live-streams. Det har heller ikke oplyse, om de har ville forlade Thailand, hvis det gør det til en fuld udrulning.