Zooma intron Zoom Röst, partner med Dropbox och Atlassian

0
17

Noll

screen-shot-2018-10-10-at-10-20-18-pm.png

Molnbaserade videokonferenser företaget Zoom aviserat en rad nya produkter och funktioner samt viktiga partnerskap och integration med Dropbox och Atlassian. Det är också visat att både Dropbox och Atlassian har gjort strategiska investeringar i Zoom som en del av integrationer.

Nyckeln versioner inkluderar lanseringen av Zoom Röst, ett nytt moln-baserade telefonsystem att Zooma hoppas kommer att öka sin konkurrenskraft bland företag i molnet kommunikationsbranschen.

Plattformen integrerar både inkommande och utgående samtal via det allmänna telenätet (PSTN) och stöder en rad av traditionell telefoni funktioner som telefoner, röstbrevlåda, fax, och overhead personsökningssystem. För företag, planen är att Zooma Röst kan ersätta befintliga PBX-system och konsolidera verksamheten för kommunikation och samarbete och krav till en tjänst.

Zoom också släppt Zoom App Marknadsplats och nya funktioner inom Zoom Rum, dess mjukvara baserad konferensrum produkt.

Dropbox och Atlassian partnerskap är en del av ett steg för att stärka utbudet av applikationer som stöds av och integreras i Zoom-plattform.

I Dropbox partnerskap mellan företag som syftar till att göra det lättare för användare och grupper att samarbeta på distans, och både företag sägs vara att bygga differentierad produkt erfarenheter på varandras ytor. Mer specifikt, inom Dropbox, användarna har möjlighet att starta eller gå med i en Zoom Möte medan du tittar på och arbetar på det gemensamma innehållet. Samtidigt, under en Zoom-Möte, kommer användarna att kunna dela innehåll, till exempel dokument, bilder, och bilder från Dropbox och visa dem på skärmen.

För Atlassian, den första etappen av ett nytt partnerskap innebär utveckling av integrerade arbetsflöden mellan två tjänster, i första hand med Jira Programvara och Jira Service Desk. Dessa integrerade arbetsflöden kommer att finnas tillgänglig i slutet av 2018. Gå framåt, Zooma och Atlassian kommer också att bygga integrationer i bredare Atlassian suite, inklusive Trello och Confluence.

För närvarande, Zoom har mer än en miljon företag på sin plattform och anspråk på att vara värd mer än 42 miljarder årlig mötes-och minuter. Dess videokonferenser konkurrenter inkluderar tech titans som Microsoft, Cisco, Google, medan många andra hungriga konkurrenter som tävlar om uppmärksamhet i samarbete utrymme.

Zooma säger att det såg 100 procent jämfört med året innan ökade intäkter från Våren till Våren 2017 2018, med dess användarbas växande 135 procent under samma tid.

Relaterade Ämnen:

Smart Office

Produktivitet

Affärssystem

CXO

0