Zoom intro ‘ s Zoom Stem, partners met Dropbox en Atlassian

0
81

Nul

screen-shot-2018-10-10-at-10-20-18-pm.png

Cloud video conferencing bedrijf Zoom kondigde een reeks nieuwe producten en functies, evenals belangrijke samenwerkingsverbanden en integratie met Dropbox en Atlassian. Het is ook gebleken dat zowel Dropbox en Atlassian hebben gemaakt strategische financiële investeringen in Zoom als onderdeel van de integratie.

Belangrijke releases omvatten de lancering van de Zoom Stem, een nieuwe cloud-gebaseerde telefoon systeem dat op Zoom hoopt vergroot haar voorsprong op de concurrentie tussen ondernemingen in de cloud communicatie-industrie.

Het platform integreert zowel inkomende en uitgaande oproepen via het openbare telefoonnet (PSTN) en ondersteunt een scala van traditionele telefonie functies, zoals vaste telefoons, voicemail, fax machines, en een overhead paging systemen. Voor de ondernemingen, de pitch is dat de Zoom Stem kan vervangen bestaande PBX-systemen en consolideren van zakelijke communicatie en samenwerking vereisten in één dienst.

Zoom bracht ook de Zoom App Markt en nieuwe functies binnen de Zoom Kamers, de software-gebaseerd conferentieruimte product.

De Dropbox en Atlassian partnerschappen zijn onderdeel van een verhuizing naar het versterken van het bereik van de toepassingen die worden ondersteund door en geïntegreerd in de Zoom-platform.

In de Dropbox partnerschap, de bedrijven zijn gericht om het makkelijker te maken voor gebruikers en teams om samen te werken op afstand, en beide bedrijven worden gezegd dat het gebouw gedifferentieerd product ervaringen op elkaars oppervlakken. Meer specifiek, binnen de Dropbox-gebruikers hebben de mogelijkheid om te starten of lid worden van een Zoom Vergadering tijdens het bekijken van en werken met gedeelde content. Ondertussen, tijdens een Zoom Vergadering, zullen gebruikers in staat om delen van content zoals documenten, dia ‘ s en afbeeldingen van Dropbox en ze op het scherm weergeven.

Als voor Atlassian, de eerste fase van een nieuwe samenwerking is de ontwikkeling van geïntegreerde werkstromen tussen de twee diensten, voornamelijk met Jira Software en Jira Service Desk. Deze geïntegreerde werkstromen zal beschikbaar zijn tegen het einde van 2018. Vooruit gaan, Zoom en Atlassian zal ook het bouwen van integraties in de bredere Atlassian suite, met inbegrip van Trello en Samenloop.

Momenteel Zoom heeft meer dan een miljoen bedrijven op het platform en beweert gastheer van meer dan 42 miljard op jaarbasis van de notulen van de vergadering. De video-conferencing concurrenten zijn tech titanen zoals Microsoft, Cisco en Google, terwijl tal van andere hongerige concurrenten strijden om de aandacht op het gebied van collaboration.

Zoom zegt het zag 100 procent jaar-op-jaar groei van de inkomsten uit het Voorjaar van 2017 tot en met het Voorjaar van 2018, met de gebruikersgroep groeit 135 procent in dezelfde tijd.

Verwante Onderwerpen:

Smart Office

Productiviteit

Enterprise Software

CXO

0