Vi talte med den faktiske designer bag Kanye West ‘ s iPlane banen til formanden

0
18

Tidligere i dag, Kanye West lavede overskrifter i et møde med Donald Trump, der afslører et koncept for et Æble -, brint-drevne “iPlane 1”, som rapperen ønskede at erstatte Air Force One (sammen med hans telefon password). Det eneste problem: “iPlane 1” er hverken en hemmelige Apple-produkt eller en original Kanye idé. I stedet, det er et koncept stykke, som var en del af den industrielle designer Shabtai Hirshberg 2012 speciale projekt at forestille sig fremtiden for luft rejse i 2030.

Tale til Randen, Hirshberg forklarede, at han havde ingen idé om, at Kanye var ved hjælp af hans kunst. “Nej, det er helt overraskede mig. En god overraskelse, jeg ville sige — det er altid rart at se dine designs blive tænkt sig godt for,” Hirshberg sagde.

“Det er altid rart at se dine designs blive tænkt godt for.”

“Dette er en ophobning af et års intensivt arbejde, det var min eksamen specialeprojekt til min kandidatgrad i Akademiet for Kreativ Undersøgelser i Detroit”, som Hirshberg beskrevet som at undersøge de vigtigste problemer, som plager luft rejse i dag, især i udviklingslandene, og forsøger at designe en løsning. Hirshberg gør opmærksom på, at hans arbejde er mere end realistisk forhåbning, at trække på “flere avancerede fremdriftssystemer og bedre byggematerialer”, end hvad der er muligt i øjeblikket med vores teknologi, hvilket forklarer nogle af de mere fantasifulde elementer, som kæmpe glaskuppel. (Selv om der, i modsætning til Kanye ‘s beskrivelse af flyet, Hirshberg’ s design er ikke brint-drevne.)

Hvordan Kanye (eller hans team) har fundet billedet i første omgang? Hirshberg forklarede, at han havde publiceret projekt, når han først sendt det — “it’ s all over internettet,” med Behance side alene have været vist mere, at 16.000 gange, selv om han ikke ved med sikkerhed præcist, hvordan det gjort sin måde at Kanye.

“Jeg ville være mere end glade for at samarbejde med Kanye West og Apple.”

Desværre for Hirshberg, mens hans arbejder kan have pludselig dukkede op i hænderne på en af de største berømtheder i verden og blevet udstillet for Usa ‘ s præsident i det Ovale Kontor, er han blevet totalt uengagerede med den proces, “Han vidste ikke sige, at det var mig… men det er rart at blive anerkendt af journalister i det mindste.”

Hirshberg gjorde opmærksom på, at han i øjeblikket arbejder med en gruppe i London for at udvikle en mindre, business jet-størrelse version af hans oprindelige koncept, men han er åben for at arbejde på en større scene, også: “jeg ville være mere end glade for at samarbejde med Kanye West og Apple, hvis de beslutter sig til rent faktisk at tage det.”