Snowflake rejser $450 millioner i en anden VC runde, værdiansættes på $3,5 mia

0
16

Nul

Snefnug, en cloud-data warehouse udbyder, rejste $450 millioner i venture finansiering til at bringe sin grand total hævet til $923 mio.

Den runde blev ledet af Sequoia Capital med tidligere investorer deltager også. Selskabet har hævet penge to gange i 2018, og nu har en værdi på $3,5 mia.

Snefnug, ledet af den tidligere Microsoft-exec Bob Muglia, sigter på at udnytte som data warehouses og big data-projekter flytte til skyen og mere af en pay-as-you-go model.

Virksomhedens tjeneste har været tilgængelige siden midten af 2015, og nu har mere end 1.000 kunder. Snowflake også for nylig gik generelt tilgængelige på Microsoft Azure til at gå sammen med Amazon Web Services.

Som for finansiering, Snefnug, der sagde, at det vil udvide sin multi-cloud-strategi, dyrke sin salgsteam, investere i sit data warehouse-as-a-service-virksomhed og iværksætte nye tiltag, såsom Snefnug, Deling af Data og De Data, Sharehouse.

Tidligere:

Snowflake rejser $263.5 millioner til cloud data warehouse conquestSnowflake og Databricks mål for dynamisk duoSnowflake ‘ s cloud data warehouse kommer til Microsoft AzureSnowflake får auto-indtager fra Amazon S3 med ‘Snowpipe’Snowflake spreder sine footprintSnowflake Computing rejser $100 millioner til at udvide cloud data warehouse footprintWill Snefnug udløse en cloud-data warehouse priskrig?

Relaterede Emner:

Cloud

Digital Transformation

Robotteknologi

Tingenes Internet

Innovation

Virksomhedens Software

0