PayPal partnere med Walmart for at tilbyde kunder i butikken, balance trækker indskud

0
17

Nul

PayPal og Walmart har sværtet et strategisk partnerskab til at tilbyde finansielle tjenesteydelser til fælles kunder. Mest bemærkelsesværdigt er det, PayPal vil lade brugerne indsætte og hæve penge fra deres PayPal-konti inde Walmart butikker, markerer den første gang, PayPal saldi kan tilgås på en sådan måde, inde i en mursten-og-mørtel-miljø.

Virksomhederne er også blevet enige om en eksklusiv $3 servicegebyr for kontanter i og udbetalings muligheder. Derudover, PayPal Kontant Mastercard-kunder vil være i stand til at få adgang til deres cash balance ved hjælp Walmart Service Desks, Pengeautomater og kasseapparater.

PayPal chief executive Dan Schulman bemærkes, at dette er det første gang, at de to virksomheder arbejder sammen i denne kapacitet.

“Dagens nyheder er første gang, vores to virksomheder arbejder sammen om at bygge produkter til vores fælles kunder,” sagde Schulman. “Vi betragter dette som et centralt samarbejde for både PayPal og Walmart.”

Tjenesten primært henvender sig til den bankkonto og underbanked, hvilket betyder at folk der ikke har råd til eller ikke har adgang til almindelige finansielle tjenester, der gør elektronisk bankvirksomhed muligt. En 2015 undersøgelse fra Federal Deposit Insurance Corp. anslår, at omkring 7% af OS husholdninger er uden bankkonto, mens 24,5 millioner husstande, der blev anset som underbanked.

PayPal har været meget fokuseret på en bankkonto og underbanked demografiske, fremgår af dens 2017 køb af Canada-baserede bill-betaler-processor TIO Netværk. Tidligere dette år, PayPal forpligtet til at udrulle mere traditionelle bank-funktioner for underbanked, herunder FDIC dækning af PayPal Wallet, online check indbetaling, og med et betalingskort, der kan bruges til at hæve kontanter.

PayPal tidligere tilbudt et betalingskort, der gav brugerne mulighed for at indlæse penge til deres konti i deres butikker.

RELATEREDE DÆKNING:

PayPal investor day: Partnerskaber, Venmo monetarisering til at sætte gang i væksten

PayPal holdt sit halvårlige investor day på torsdag, og som er beskrevet centrale punkter i sin vækststrategi, som sin rivalisering med Pladsen og Amazon varme op.

PayPal til at erhverve iZettle for $2.2 millioner

Den ville hjælpe PayPal konkurrere med Pladsen for plads i fysiske butiksfacader.

Walmart gennemfører IBM ‘ s blokkæden for fødevarer sporbarhed

Formålet er at spore fødevarer fra jord til butik i nær realtid ved hjælp af blokkæden er fordelt økonomisystem.

Relaterede Emner:

Bank

Amazon

Start-Ups

Innovation

Sikkerhed

0