Onderzoek: Migratie naar de cloud brengt, onvoorziene kosten en zorgen voor veel

0
19

Nul

IT-organisaties plan voor hun cloud-migratie en hoop voor kostenbesparing en een grotere flexibiliteit van het bedrijf vergroot, maar eenmaal in de cloud, de meerderheid overschrijden van budgetten en het ontdekken van een ernstige skill gap, volgens een recent onderzoek in opdracht van IT-dienstverlener Softchoice.

Een enquête van 250 Noord-Amerikaanse bedrijven gevonden die, na het voltooien van cloud migratie, 57 procent overschreden hun IT-budgetten en bijna 20 procent van hun budgetten overschreden door tussen 21 procent naar 50 procent.

Ook: Cloud computing is het eten van de wereld: Moeten we ons zorgen maken?

De resultaten tonen aan dat de verwachtingen voor de cloud zijn niet bereikt wordt door IT-planners en dat begrijpen zij niet de lopende cloud-IT-kosten. Ongeveer 43 procent toegelaten tot problemen met hun cloud-strategie voor het beheer.

Bijna alle, 96 procent zei dat ze had een tekort in hun organisaties met betrekking tot de cloud.

Het onderzoek ontdekt dat er een serieuze kloof in bewustzijn over de tekortkomingen in hun IT-organisaties, met 61 procent van de vice-president en C-level executives geloven hun overstap naar de cloud heeft hen toegestaan om hun zakelijke doelstellingen, terwijl 41 procent van de lager-niveau execs stemmen hetzelfde.

Grotere organisaties toegelaten tot het hebben van de meeste moeilijkheden bij het gebruik van de cloud om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken, terwijl de kleinere organisaties met minder dan 500 werknemers rapporteerde een derde hoger de tevredenheid met de cloud.

De top vijf van redenen voor een overstap naar de cloud zijn: 78 procent wil hoger de prestaties van hun IT; 67 procent wil het bedrijf flexibeler; 64 procent verwacht een kostenbesparing; 52% vindt dat de productiviteit van de werknemer zal toenemen; en 49 procent wil schaalbaarheid.

Ook Cloud computing: Vijf manieren om de meeste van de verhuizing

Meer dan de helft, 53 procent zei dat ze de controle van de prestaties van de toepassing. Zesendertig procent heeft aangenomen DevOps principes. Drieëndertig procent gebruik te maken van machine learning voor predictive analytics. Achtentwintig procent van de aangenomen micro diensten architecturen, en 25 procent met behulp van containers.

Menselijke fouten (zoals het niet begrijpen van de kosten in de cloud) werden gemeld met 25 procent en 34 procent zei dat ze te weinig geschoolde medewerkers. Meer dan 86 procent zei dat ze een premie betalen voor geschoolde arbeiders, met 37 procent procent betalen van 20 procent naar 50 procent meer loon.

Aanvullende bevindingen uit de Softchoice enquête kan hier worden gezien.

Vorige en aanverwante dekking:

Wat een hybride cloud is in de ‘multi-cloud-tijdperk,’ en waarom heeft u wellicht al een

Nu dat de diensten die worden gebruikt door een bedrijf en naar de klanten kan worden gehost op servers in de public cloud of on-premise, misschien “hybride cloud” is geen architectuur meer. Terwijl dat misschien het geval, dat is niet het stoppen van een aantal in de digitale transformatie van de business van de verkondiging van het een manier van werken op zichzelf.

Cloud computing: Hier komt een belangrijk omslagpunt

Toepassing uitgaven heeft verplaatst naar de cloud snelste, maar op andere gebieden van IT-uitgaven zijn inhaalslag.

De Salesforce-master plan door middel van fiscale 2022 door de getallen

Dankzij de groei voor de komende jaren zijn gekoppeld aan multi-cloud klanten evenals add-ons te core services. Hier is een blik op de kern cijfers.

Wanneer supercomputing en AI voldoet aan de cloud– Ierland is het krijgen van een nieuwe supercomputer; Penguin Computing CEO Tom Coull op hoe supercomputing neemt op een aantal grote computing uitdagingen.

Verwante artikelen:

Wat is de beste opslag in de cloud voor u? Top cloud aanbieders van 2018: Hoe AWS, Microsoft, Google Alles wat je moet weten over de cloud, legde XaaS: Waarom ‘alles’ is nu een service Infographic: Waarom bedrijven schakelen om Alles als een Dienst Gratis PDF-download: De Toekomst van Alles als een Service voor SaaS, PaaS en IaaS: het Begrijpen van de verschillen Cloud computing: Hoe maak je de verhuizing zonder de controle te verliezen Amazon cloud leiden krimpt op het Microsoft Azure groei ontploft TechRepublic

Verwante Onderwerpen:

CXO

Digitale Transformatie

Datacenters

Innovatie

Opslag

Cloud TV

0