Microsoft verplaatst belangrijkste technologieën, met inbegrip van Cortana uit onderzoek naar productgroepen

0
20

Nul

Microsoft is bezig met een bit van een reorganisatie shuffle, nog maar eens. Deze keer is het bedrijf AI + Research Group vergieten van de technologie en de teams, die zich beweegt in verschillende product groepen op het bedrijf.

cortanaoutofmsresearch.jpg

Cortana is een van de technologieën die het verplaatsen van de AI + Onderzoek naar de Ervaringen En Apparaten team, dat onder Executive Vice President Rajesh Jbz van de raad, een woordvoerder van Microsoft heeft bevestigd. Petri.com gemeld op 11 oktober dat Cortana had verplaatst van de AI + Onderzoek organisatie om het team van het Kantoor.

Ik vroeg voor een reactie op die andere AI + Onderzoek de technologieën van het nest verlaten en verhuizen naar de product groepen, maar een woordvoerder zei dat het bedrijf had niets te delen. De ambtenaren ook weigerde te zeggen hoe veel mensen of teams in beweging zijn aan het product groepen en/of hoeveel werknemers blijven werken in de AI + Onderzoek organisatie het volgen van deze stappen. (Ik ben niet horen over eventuele ontslagen in verband met deze shufflings, voor wat het waard is.)

Update: ik ben het horen van Bing voor het Bedrijfsleven (nu bekend als Microsoft Zoekopdracht in Bing) ook verplaatst naar de Ervaringen En Apparaten. En Microsoft Nieuws kan daadwerkelijk zijn verhuisd naar Shum de organisatie als onderdeel van de reorganisatie.

Ik hoor Corporate Vice President Javier Soltero is nog de baas van de Cortana team in zijn nieuwe huis. In een interview dat ik had eerder dit jaar met hem, Soltero uitgelegd hoe Microsoft de herpositionering van Cortana uit een stand-alone digitale assistent om meer van een bijstand te helpen. Gezien de sterke focus op het huis en de productiviteit door de Microsoft 365 en Office-teams, is het zinvol voor Cortana zich in die groep.

Jamil Valliani, een Microsoft-Partner Group Program Manager en voormalig hoofd van het product voor Bing Image & Video Search — met wie ik sprak op het Ontsteken van de afgelopen maand — benadrukt de toegenomen productiviteit focus voor Cortana.

“Het idee is om het brengen van Cortana bij u thuis, op het werk en onderweg. Hoe kunnen we gebruikers productiever, uitvoeren van taken die meer pijnlijk en moeilijk?”Vallini zei:

Microsoft wil gebruiken Cortana voor meer intelligente, complexe zoekopdrachten, eerder dan eenvoudig utilitaire degenen. In plaats van alleen met behulp van Cortana op “call Joe”, een gebruiker in de lijst met contactpersonen van Microsoft wil Cortana een rol te spelen in de verwerking en het begrip keten-query ‘ s, zoals “call van mijn manager,” legde hij uit.

In 2016, Microsoft gemaakt zijn gecombineerd AI + Research Group, een combinatie van Cortana, Bing, Ambient Computing en Robotica techniek in één apparaat en met meer dan 5.000 mensen. AI + Onderzoek wordt geleid door Executive Vice President Harry Shum, en is belast met het afhandelen van AI product engineering, basis-en toegepast onderzoek, Shum blijft aan de leiding in de AI + Research Group.

Aanbevolen verhalen

Hier is hoe Microsoft kunt herstellen van de Windows-10 update problemen

Twee Windows-10 functie-updates per jaar is te veel

De Microsoft Surface Pro 6 alternatieven die u nu al kunt kopen

Digitale transformatie in 2019: de Lessen die zijn geleerd op de harde manier

Verwante Onderwerpen:

Microsoft

Digitale Transformatie

CXO

Het Internet van Dingen

Innovatie

Enterprise Software

0