Mercedes-Benz wil maken van de 2020 S-Klasse gedeeltelijk autonome

0
33

Mercedes-Benz heeft plannen om het debuut van haar eigen semi-autonoom systeem op de vernieuwde S-Klasse sedan, als gevolg van de europa 2020-line-up, volgens een interview met Automotive News de vennootschap hoofd van het onderzoek. Het systeem zal bieden wat de Society of Automotive Engineers verwijst als “Niveau 3” autonomie, wat betekent dat de auto zelf kan rijden in bepaalde situaties zonder input van de bestuurder, met het voorbehoud dat zei de chauffeur klaar om over te nemen in geval van een noodsituatie.

Dit soort driver assistance pakket zou worden op een lijn met wat Audi gebouwd in 2019 de A8. Audi ‘ s systeem — de zogenaamde Traffic Jam Pilot — handgrepen begint, stopt, draait zich om, en meer, terwijl de chauffeur om hun ogen op de weg. Het zou een stap vooruit van andere huidige Niveau 2 systemen, net als die van Tesla ‘s automatische piloot of GM’ s Super Cruise. (Hoewel, Tesla heeft beloofd de automatische piloot zal al snel meer robuuste nadat het bedrijf de nieuwste software-update onlangs uitgerold.) En het markeert een significante stap voorwaarts heeft Mercedes-Benz de bestaande driver assistance pakket, Drive-Piloot, die kreeg een aantal niet-zo-goede kritieken.

Regelgevende hindernissen zou kunnen maken voor een hobbelige uitrol

Net als Audi ‘ s Niveau 3-systeem van Mercedes-Benz kan de wind met een product dat werkt alleen op bepaalde plaatsen. Voorschriften met betrekking tot bestuurdersassistentie functies, zoals file Pilot kan variëren van land tot land en zelfs de staat van de door de staat. Audi, bijvoorbeeld besloten het niet willen om te gaan met de Verenigde Staten’ patchwork regelgevende kader, en koos in plaats daarvan knieschijf file Piloot op zijn auto ‘ s in dit land.

Er is ook een groeiende bezorgdheid over de vraag of Level 3-technologie is een goed idee in de eerste plaats. De meeste grote zorg is dat, als er een auto is slim genoeg om zelf in bijna elke instelling, is het misschien een vals gevoel van veiligheid dat kon imperil de menselijke bestuurder in geval van nood. Google afgestapt van het streven naar een systeem waar zowel de computer en de bestuurder de volledige controle van de auto om deze reden ook, na het vinden van de menselijke chauffeurs waren snel afgeleid, terwijl de computer aan het rijden was. Toyota heeft zich soortgelijke problemen, en Ford is in feite het uitvoeren van een twee-track pad om de autonomie, met een Niveau 2-systeem komt tot de consument auto ‘ s en Niveau 4 technologie — volledig zelf rijden in aangewezen gebieden — te komen tot een ride-afkomstig service in 2021.