Mercedes-Benz ønsker å gjøre 2020 S-Klasse delvis selvstyrte

0
29

Mercedes-Benz planer om å debutere sin egen semi-autonome systemet på uthvilt S-Klasse sedan, skyldes i 2020 besetning, i henhold til en Automotive News intervju med selskapets leder av forskning. Systemet vil tilby hva Society of Automotive Engineers refererer til som “Nivå 3” autonomi, noe som betyr at bilen kan kjøre seg selv i visse situasjoner uten noen driver input, med det forbeholdet at sa-driveren må være klar til å ta over i tilfelle en nødsituasjon.

Denne typen driver hjelp pakken ville være på linje med hva Audi bygget inn i 2019 A8. Audis system — kalt trafikkork Pilot — håndtak starter, stopper, snur seg, og mer, samtidig som de driver å ta øynene av veien. Det ville være et skritt foran andre aktuelle Nivå 2-systemer, som Tesla s Autopilot eller GM ‘ s Super Cruise. (Skjønt, Tesla har lovet Autopilot vil snart bli mer robust etter at selskapet s nyeste programvaren oppdatere nylig rullet ut.) Og det vil markere et betydelig sprang frem fra Mercedes-Benz eksisterende driveren hjelp pakken, Kjøre Pilot, som fikk noen ikke-så-gode anmeldelser.

Regulerende faktorer kan gjøre for en humpete utrullingen

Mye som Audi Nivå 3-system, Mercedes-Benz kunne ende opp med et produkt som bare fungerer i enkelte steder. Forskrifter vedrørende driver bistand funksjoner som trafikkork Pilot kan variere fra land til land, og selv stat for stat. Audi, for eksempel, har bestemt at det ikke vil tilbyr med Usa’ patchwork rammebetingelser, og valgte i stedet å kneskålen trafikkork Pilot på sine biler i dette landet.

Det er også en økende oppfatning om hvorvidt Nivå 3-teknologi er en god idé i første omgang. De store bekymring er at hvis en bil er smart nok til å kjøre seg selv i nesten hver innstilling, det kan skape en falsk følelse av sikkerhet som kan imperil den menneskelige driver i en nødsituasjon. Google forlatt sin utøvelse av et system der både datamaskinen og driver fullt ut kunne kontrollere bilen for denne grunn, etter å ha funnet den menneskelige sjåfører var lett distrahert fra datamaskinen mens den kjørte. Toyota har uttrykt lignende bekymringer, og Ford er i hovedsak kjører en to-sporet vei til autonomi, med et Nivå 2-systemet kommer til forbruker biler og Nivå 4 — teknologien fullt ut selv-kjører i utpekte områder — å komme til en tur-praie service i 2021.