Lekkasjen viser en ny Nokia-merkede telefonen tilbake til Verizon

0
23

Ifølge VentureBeat er Evan Blass, HMD Global er å bringe sin mid-range Nokia-enheter tilbake til OSS gjennom et samarbeid med Verizon. Nokia merkevaren har sett en betydelig mengde suksess over hele Europa under sin nye eier, og muligens nok til å friste dem til å dyppe tærne tilbake til OSS mid-range Android market.

Blass lagt ut en tweet tidlig denne morgenen som inneholder en lekkasje av nye HMD-bygget enheten, kall det Nokia 2.1 V og gjør det ut til å være en kopi av fjorårets Nokia 2.1, men med støtte fra Verizon Wireless. Hvis det er tilfelle, det vil mer enn sannsynlig har en 5,5-tommers skjerm, Qualcomm Snapdragon 425 og et 8MP kamera på baksiden. Selv om lekket enheten ikke bevise at en skjærer av Nokia-telefoner vil være på vei tilbake til OSS, det gjør det klart at Verizon kan være å teste ut forbrukernes interesse i telefoner.