Lek toont een nieuw merk Nokia telefoon retourneren naar Verizon

0
23

Volgens VentureBeat Evan Blass, HMD Global is om zijn mid-range Nokia-apparaten terug naar de VS door middel van een partnerschap met Verizon. De Nokia merk heeft gezien een aanzienlijke hoeveelheid van het succes in Europa onder de nieuwe eigenaar, en misschien genoeg om te verleiden hen om hun tenen duik terug in de AMERIKAANSE mid-range Android market.

Blass zetten uit een tweet eerder deze ochtend met een lek van de nieuwe HMD-gebouwd apparaat, en noemde het de Nokia 2.1 V en maken het te zijn een kopie van die van vorig jaar Nokia 2.1, maar met de steun van Verizon Wireless. Als dat het geval is, het zal meer dan waarschijnlijk een 5,5-inch beeldscherm, Qualcomm Snapdragon 425 en een 8MP camera aan de achterkant. Hoewel de gelekte toestel niet te bewijzen dat een strook van Nokia-telefoons zal worden terug geleid naar de VS, het maakt het duidelijk dat Verizon zou het testen van de belangstelling van de consument in de telefoons.