Läckage visar en ny Nokia-märkt telefon återvänder till Verizon

0
30

Enligt VentureBeat s Evan Blass, HMD Globala tar sin mid-range Nokia-enheter tillbaka till OSS, genom ett samarbete med Verizon. Nokia varumärket har sett en ansenlig mängd framgång i hela Europa under sina nya ägare, och möjligen tillräckligt för att locka dem att doppa tårna tillbaka till OSS mellanklass-Android market.

Blass lägga ut en tweet tidigt denna morgon som innehåller en läcka av det nya HMD-inbyggd enhet, kallar det för Nokia 2.1 V och göra det ut att vara en kopia av förra årets Nokia 2.1, men med stöd från Verizon Wireless. Om så är fallet, det kommer mer än sannolikt har en 5,5-tums skärm, Qualcomms Snapdragon 425 och en 8MP-kamera på baksidan. Även om det läckt ut enheten inte bevisa att den har ett stråk av Nokia-telefoner kommer att vara på väg tillbaka till OSS, det gör det tydligt att Verizon kan vara att testa ut konsumenternas intresse för telefoner.