Kanye West gav en improviseret ‘keynote’ oven på en Apple Store bord i Georgetown

0
19

Efter hans meget omtalte møde med Præsident Donald Trump i det Hvide Hus her til morgen, Kanye West fortsatte med at gøre en udseende på Apple Store ligger mindre end en kilometer fra Georgetown University i Washington, DC. Selvom det er uklart, præcis hvad West lavede på Apple Store — nogle lokale rapporter er ham, der for en Genius Bar aftale, men der er stadig ubekræftet — han havde fortsæt til at stå på toppen af en af Apple ‘ s underskrift træ-tabeller til at levere en improviseret “keynote.”

Jack Jenkins, en reporter til Religion News Service, var til stede for at fange øjeblikket med sin telefon og dele det på Twitter. Jenkins siger West fortalte publikum en anekdote om at have gjort en brugerdefineret hat til Trumf med en redigeret version af hans underskrift “Amerikanske Gøre Godt Igen,” slogan med “igen” skåret ud, som det var mangel på respekt for sorte Amerikanere.

Hele scenariet virker en smule surrealistisk, og Jenkins siger, at det er indgået, når Vesten forlod butikken, fortæller publikum, at han var “gå til Afrika.” Ingen på Apple Store syntes at have nogen forudgående kendskab til denne begivenhed, eller rigtig nogen idé om, hvad der var hændt, for den sags skyld.