Kanye West gav en improviserad ‘keynote’ ovanpå en Apple Store tabell i Georgetown

0
24

Efter sitt uppmärksammade möte med President Donald Trump i Vita Huset i morse, Kanye West fortsatte med att göra ett framträdande på Apple Store som ligger mindre än en km från Georgetown University i Washington, DC. Även om det är oklart exakt vad Väst gör på Apple Store — vissa lokala rapporter har honom där i en Genius Bar utnämning, men det är fortfarande overifierade — han gick vidare för att stå på toppen av en av Apple ‘ s signatur träbord för att leverera en improviserad “keynote.”

Jack Jenkins, en reporter för Religion News Service, var på plats för att fånga ögonblicket med sin mobiltelefon och dela det på Twitter. Jenkins säger West berättade för publiken en anekdot om att ha gjort en egen hatt för Trump med en redigerad version av sin underskrift att “Göra Amerikanska Bra Igen” slogan med “igen” skära ut som det var brist på respekt för svarta Amerikaner.

Hela scenariot verkar lite surrealistiskt, och Jenkins säger att det ingåtts när West lämnade butiken, berättar för publiken att han var “att åka till Afrika.” Ingen på Apple Store verkade ha någon tidigare kunskap om denna händelse, eller egentligen någon aning om vad som just hade kommit för att fråga.