Kanye West gaf een impromptu ‘keynote’ op de top een Apple Store in de tabel in Georgetown

0
37

Na zijn alom bekend ontmoeting met President Donald Trump op het Witte Huis deze ochtend, Kanye West overgegaan tot het maken van een verschijning in de Apple Store ligt op minder dan een mijl van de Universiteit van Georgetown in Washington, DC. Hoewel het onduidelijk is precies wat het Westen aan het doen was op de Apple Store — een aantal lokale rapporten hebben hem er voor een Genius Bar afspraak, maar dat blijft niet-geverifieerde — hij deed verder staan op de top van één van Apple ‘ s handtekening houten tafels voor het leveren van een impromptu “keynote.”

Jack Jenkins, een verslaggever voor Religion News Service, was ook aanwezig om een opname van het moment met zijn telefoon en te delen op Twitter. Jenkins zegt West vertelde de menigte een anekdote over het hebben van een op maat gemaakt hoed voor Trump met een bewerkte versie van zijn handtekening “Maak Amerikaanse Great Again” slogan, met de “weer” knip als was het gebrek aan respect voor zwarte Amerikanen.

Het hele scenario lijkt een beetje surrealistisch, en Jenkins zegt het gesloten wanneer het Westen de winkel verliet, vertelde de menigte dat hij “naar Afrika.” Niemand op de Apple Store leek te hebben met eventuele voorkennis van dit evenement, of eigenlijk geen idee wat er precies gebeurd voor die kwestie.