Kanye West ga en improvisert ‘keynote’ på toppen av en Apple Store bordet i Georgetown

0
130

Følgende hans mye omtalte møte med President Donald Trump i det Hvite Hus denne morgenen, Kanye West fortsatte å gjøre en opptreden på Apple Store, og ligger mindre enn en kilometer fra Georgetown University i Washington, DC. Selv om det er uklart nøyaktig hva Vesten var å gjøre på Apple Store — noen lokale rapporter har han det for en Genius Bar avtale, men det er fortsatt ubekreftet — han gjorde fortsette å stå på toppen av en av Apples signatur trebord å levere en improvisert “keynote.”

Jack Jenkins, en reporter for Religion News Service, var til stede for å forevige øyeblikket med sin telefon og dele det på Twitter. Jenkins sier West fortalte publikum en anekdote om å ha laget en tilpasset hatten for Trump med en redigert versjon av sin signatur “Lage American Bra Igjen” slagord, med “nytt” kutt ut som det var mangel på respekt for svarte Amerikanere.

Hele scenariet virker litt surrealistisk, og Jenkins sier at det er inngått når West venstre butikken, forteller publikum at han var “å dra til Afrika.” Ingen på Apple Store så ut til å ha noen forkunnskaper om dette arrangementet, eller egentlig hvilken som helst anelse om hva som nettopp hadde skjedd for den saks skyld.