Google+ leven op als een enterprise collaboration tool in G Suite

0
16

Nul

Google+ is gegaan als een consument een product, maar Google is wedden dat er ook een enterprise rol voor het sociale netwerk als een tool voor samenwerking.

Op Google Cloud de Volgende conferentie in Londen, het bedrijf zei dat het zal rollen Google+ voor bedrijven met behulp van de G-Suite. De realiteit is dat de functies van Google+ worden gemigreerd naar G Suite. Google zei dat het zou afsluiten Google+ als consument netwerk op maandag.

Ook: Waarom zal ik missen Google+, is de beste van alle sociale netwerken

In een blog post, Google gepositioneerd Google+ als een collaboration tool die u kan werken tussen afdelingen te breken silo ‘ s. De nieuwe Google+ zal onder meer beheerdersfuncties voor ondernemingen die rond machtigingen, de vorming van groepen en on boarding-gebruikers. Er zijn ook statistieken bekijken engagement binnen de enterprise-groepen en de komende moderatie functies.

googleplusforenterprises.png

Google Cloud lanceert Cloud Identiteit als zelfstandige dienst | Google Cloud voegt dual regio ondersteuning voor opslag gericht op de analyse van workloads

Met de Google+ enterprise pitch, het bedrijf is het invoeren van een overvolle markt omvat alles van Slap naar Microsoft Teams op de Werkplek door Facebook. Het probleem van Google+ zal worden geconfronteerd in de onderneming is hetzelfde als de uitdaging in de markt van de consument. Google+ heeft mensen nodig om het te gebruiken om succesvol te zijn.

Google+ zal streven tags te gebruiken als een manier om zich te onderscheiden. Medewerkers zullen in staat zijn om te zoeken op #onderzoek #customer service binnen Google+.

Aan het eind van zijn blog, Google merkt op: “we zijn verheugd om te zien hoe bedrijven blijven het gebruik van Google+ te overstijgen silo’ s.” De bewijslast zal worden op Google om te bewijzen dat de waarde van Google+ voor bedrijven en hun werknemers.

Aanbevolen verhalen

Hier is hoe Microsoft kunt herstellen van de Windows-10 update problemen

Twee Windows-10 functie-updates per jaar is te veel

De Microsoft Surface Pro 6 alternatieven die u nu al kunt kopen

Digitale transformatie in 2019: de Lessen die zijn geleerd op de harde manier

Verwante Onderwerpen:

Samenwerking

Digitale Transformatie

Datacenters

CXO

Innovatie

Opslag

0