Garmin Instinkt er en robust smartwatch for utendørs aktiviteter

0
65

Garmin har nettopp annonsert en ny GPS watch kalles Instinkt, bygget for utholdenhet når slitt under utendørs aktiviteter som løping eller terrengsykling.

Instinkt kommer med en 3-akset kompass, barometrisk høydemåler, og flere global navigation satellite system (GPS, GLONASS og Galileo). Støtte for flere navigasjonssystemer kan se til å spore en brukers posisjon også i flere eksterne miljøer. Den bruker også Garmin-funksjonen TracBack, som setter “digital breadcrumbs” som du reiser, og du kan navigere deg tilbake til ditt utgangspunkt.

Instinkt kommer også med hjertefrekvens-sensorer, og som overvåker andre helse-markører som daglig aktivitet, forbrente kalorier, søvn og stress (målt gjennom heart rate variability). Det er også et utvalg av sports-apps.

Instinkt koster $300 og kommer med en batterilevetid på opp til 14 dager

Garmin sier Instinktet er bygget etter militære standarder for termisk, elektrisk, og vann motstand (sistnevnte vurdert til 100 meter). Det kommer med en fiber forsterket polymer tilfelle, silicon band, og en skjerm selskapet sier det er “kjemisk styrket”, samt motstandsdyktig mot riper. Det har en batterilevetid på opp til 14 dager når du er i smartwatch-modus, opp til 16 timer i GPS-modus, og opp til 40 timer i UltraTrac-modus, som med jevne mellomrom slår seg av GPS for å spare batteristrøm.

Klokken har smart-tilkobling og når den er koblet sammen med en kompatibel telefon, kan motta varslinger for tekster, e-post, og mer. Det er også kompatibel med andre Garmin-enheter som selskapets VIRB kameraer, slik at du kan gjøre ting som å styre en VIRB start-og stopp-funksjon rett fra Instinkt.

Garmin Instinkt watch er tilgjengelig i Grafitt, Tundra, og Flammen Rød. Den er priset til $299.99 og er allerede tilgjengelig fra noen online fitness og utendørs leverandører.