De Garmin Instinct is een robuuste smartwatch voor outdoor-activiteiten

0
51

Garmin heeft zojuist aangekondigd een nieuwe GPS-horloge genoemd Instinct, gebouwd op uithoudingsvermogen tijdens het dragen tijdens outdoor activiteiten als hardlopen of mountainbiken.

Instinct is uitgerust met een 3-assen kompas, een barometrische hoogtemeter, en meerdere global navigation satellite systems (GPS, GLONASS en Galileo). Ondersteuning voor meerdere navigatie systemen kunt het horloge naar spoor de locatie van een gebruiker, zelfs in de meer afgelegen gebieden. Het maakt ook gebruik van Garmin (met TracBack-functie, die stelt “digitale broodkruimels” als u op reis en navigeert u terug naar uw beginpunt.

Het Instinct wordt ook geleverd met hartslag sensoren en andere monitors gezondheid markers zoals dagelijkse activiteit, aantal verbrande calorieën, slapen en stress (gemeten door middel van de hartfrequentie-variabiliteit). Er is ook een verscheidenheid aan ingebouwde sport apps.

Het Instinct kosten $300 en wordt geleverd met een batterij levensduur van maximaal 14 dagen.

Garmin zegt dat het Instinct is gebouwd aan de militaire normen voor thermische -, schok-en waterbestendigheid (de laatste is gewaardeerd op 100 meter). Het wordt geleverd met een glasvezel versterkt polymeer geval, de siliconen band, en een display het bedrijf zegt is “chemisch versterkt” en krasbestendig. Het heeft een batterij levensduur van maximaal 14 dagen, toen in smartwatch-modus, maximaal 16 uur in de GPS-modus, en tot 40 uur in UltraTrac modus, die periodiek wordt uitgeschakeld GPS om de batterij te sparen.

Het horloge heeft een slimme connectiviteit en wanneer deze is gekoppeld met een compatibele telefoon, kunt meldingen ontvangen voor teksten, e-mails en meer. Het is ook compatibel met andere Garmin-apparaten zoals de vennootschap VIRB camera ‘ s, dus je kunt dingen doen, zoals het besturen van een VIRB de start-en stop-functie rechts van het Instinct.

De Garmin Instinct horloge is verkrijgbaar in Grafiet, Toendra, en Rode Vlam. Het is geprijsd op $299.99 en is reeds beschikbaar van een aantal online fitness en buiten leveranciers.