Amazon er blant annet en gratis Echo Prikk med En Xbox-konsoller

0
21

For å markere lanseringen av nye Alexa ferdigheter for Xbox-En, Amazon vil tilby sine oppdatert Echo Punkt for gratis med på kjøpet av en Xbox One S eller Xbox Ett X-konsollen, mens beholdningen rekker. Normalt vil en $49 kjøp av seg selv, får Amazon er liten høyttaler kastet i gratis er en fin ekstra fordel — uansett om du ser deg selv rope Xbox talekommandoer regelmessig eller ikke.

Xbox One S kommer med Amazon Echo Dot

Den 1 TB-konsollen inkluderer NBA 2K19 og en gratis Echo Punkt for $299

Gå Til Amazon

Xbox One X kommer med Amazon Echo Dot

Den 1 TB-konsollen inkluderer NBA 2K19 en gratis Echo Dot 3. Gen for $499

Gå Til Amazon

Vår gjennomgang for det tredje-generasjon Echo Dot roser sin sterkt forbedret lydkvalitet og estetiske, som kommer på samme lave pris som den tidligere modellen. I forhold til hvor du vil være i stand til å bruke det med En Xbox, Microsofts nye Alexa ferdigheter la den ta kontroll over en rekke oppgaver, som for eksempel “Alexa, slå på Xbox” og “Alexa, forteller Xbox for å starte Gears of War 4.”

I slekt

Amazon Echo Dot (3. generasjon) vurdering: bedre utseende, bedre lyd, samme pris

Den nye Echo Punktum er satt til utgivelse on October 18th, men det er mulig at du kan få det litt tidligere. Amazon fortalte Nippet at kjøpere som får sine Echo Dot-og Xbox-En bunt vil “variere basert på kundens lokalisering og deres nærhet til lageret.” For mange, er det sannsynlig at En Xbox-konsoll og Echo Prikk kommer i separate bokser. Når du har satt opp, vil du trenger å oppdatere din nye Xbox for å utnytte den nye stemmen funksjoner.