Windows-gebruikers zijn nog steeds een hit met fout 0x8000FFFF

0
22

door Martin Brinkmann op oktober 11, 2018 in Windows – 4 reacties

Windows-beheerders die de installatie voor de oktober 2018 rollup patch op een Windows 7-apparaat kan draaien in de fout 0x8000FFFF weer.

Microsoft heeft uitgelegd wanneer een update fout 0x8000FFFF gebeurt op Windows Update in de laatste maand.

Het neer op dit: Microsoft heeft een Update voor onderhoudsfuncties voor het besturingssysteem in oktober 2016 en gemaakt dat de update een eis voor de augustus 2018 update voor Windows 7 Service Pack 1.

Systemen gooide fout 0x8000FFFF wanneer beheerders geprobeerd te installeren van de maandelijkse update uitrol in augustus 2018 als de onderhoudsfuncties Update niet is geïnstalleerd op het apparaat.

Microsoft beloofd het probleem op te lossen door het drukken op de onderhoudsfuncties Update naar Windows Update. Eerder, terwijl het werd gekenmerkt kritiek was het destijds niet is geïnstalleerd op apparaten voorzien van security updates.

Microsoft wilde om te voorkomen dat hetzelfde scenario door het toevoegen van de veiligheid tag om de heruitgegeven werken, dus dat admins zou het niet negeren, het niet meer.

Dingen zijn nog steeds niet in orde

windows 7 ssu error

Ideaal, moet het probleem zijn opgelost. Beheerders moeten merken de Servicing Stack Update en installeer het op de apparaten maandelijkse rollup patches geïnstalleerd kan worden.

Probleem is, dit is niet noodzakelijkerwijs het geval. Microsoft gemarkeerd met de Servicing Stack Update als exclusieve en dat bleek te leiden tot een ander probleem. Exclusieve updates niet zijn verdeeld met de andere updates. Dus, een andere update geduwd om de wachtrij moet worden geïnstalleerd voordat de exclusieve update kan worden geïnstalleerd met behulp van Windows Update.

Als Woody Leonard zegt:

In de eenvoudigste termen, een Windows update die is gemarkeerd met een ‘exclusieve’ niet weergegeven in de lijst Bijwerken totdat de gehele wachtrij is uitgeschakeld, ofwel door het installeren van alles dat de back-up, of door het verbergen van beschikbare updates.

In andere woorden: de vereiste update te installeren van de maandelijkse rollup patch niet tot het updatepakket is geïnstalleerd. Sinds de update rollup vereist de onderhoudsfuncties Update is geïnstalleerd, fout 0x8000FFF is gegooid en de vicieuze cirkel van steeds nergens blijft.

Microsoft heeft nog niet reageren op de kwestie. Beheerders die in het probleem wilt downloaden van de Update voor onderhoudsfuncties van de Microsoft Update-Catalogus en website handmatig installeren voordat u Windows Update of via andere automatische update-systemen om de meest recente updates voor deze systemen.

Slotwoord

Het is duidelijk dat het bijwerken van het systeem is nog steeds gebrekkig in betrekking tot Onderhoud Stapel Updates, ten minste op Windows 7-apparaten. Het zou veel beter zijn als de update systeem zou controleren op updates voor de onderdelen die het hangt af van het eerst voordat deze begint te controleren voor andere updates.

Kwesties als het fout 0x8000FFF zou nooit gebeurd zijn in dat scenario.

Nu U: Wat is uw mening over deze never ending story?