Windows-brugere er stadig ramt med fejl 0x8000FFFF

0
40

af Martin Brinkmann oktober 11, 2018 i Windows – 5 kommentarer

Windows-administratorer, der installerer oktober 2018 kumulative programrettelse på en Windows 7-enhed kan løbe ind i fejl 0x8000FFFF igen.

Microsoft har forklaret, når opdateringen er fejl 0x8000FFFF sker på Windows Update i sidste måned.

Det kan koges ned til dette: Microsoft har udgivet en Service Stak Opdatering til operativsystemet tilbage i oktober 2016, og gjort at opdatere et krav til August 2018 opdatering til Windows 7 Service Pack 1.

Systemer kastede fejl 0x8000FFFF når administratorer forsøgte at installere den månedlige opdatering udrulning i August 2018, hvis Servicering Stak Update ikke er installeret på enheden.

Microsoft har lovet at løse problemet ved at skubbe den Service Stak Opdatering til Windows Update. Tidligere, mens det blev markeret kritisk dengang, var det ikke installeres på enheder, der serviceres med sikkerhedsopdateringer.

Microsoft ønskede at undgå samme scenarie ved at tilføje mærke til genudgivet opdatering, så admins ville ikke ignorere det længere.

Tingene er stadig ikke i orden

windows 7 ssu error

Ideelt set, bør spørgsmålet er blevet løst nu. Admins skal lægge mærke til Servicering Stak Opdatering og installere det på enheder, så det månedlige rollup patches kan være installeret.

Problemet er, dette er ikke nødvendigvis tilfældet. Microsoft markerede Servicering Stak Opdatering som eksklusive, og der viste sig at medføre et andet problem. Eksklusive opdateringer er ikke fordelt med andre opdateringer. Så, enhver anden opdatering, der er skubbet til køen, skal være installeret, inden eksklusiv opdatering, der kan installeres ved hjælp af Windows Update.

Som Woody Leonard udtrykker det:

I enkleste form, en Windows-opdatering, der er markeret med “eksklusive” vises ikke i Opdateringen listen, indtil hele køen er ryddet ud, enten ved at installere alt, hvad der er bakket op, eller ved at skjule de tilgængelige opdateringer.

Med andre ord: det, der kræves for at installere opdateringen den månedlige rollup patch ikke dukke op, indtil den opdateringspakke er installeret. Da opdateringspakke kræver Servicering Stak Opdatering, der skal installeres, fejl 0x8000FFF er kastet, og den onde cirkel og får ingen steder fortsætter.

Microsoft har endnu til at reagere på problemet. Administratorer, der løber ind i det problem kan ønsker at downloade den Service Stak Opdatering fra Kataloget til Microsoft Update-webstedet for at installere det manuelt, inden du kører Windows Update eller ved hjælp af andre automatiske opdatering systemer til at skubbe de seneste opdateringer til disse systemer.

Afsluttende Ord

Det er klart, at opdatering af systemet er stadig behæftet med fejl i forhold til Servicering Stak Opdateringer, mindst på Windows 7-enheder. Det ville være meget bedre, hvis opdateringen system ville tjekke for opdateringer til komponenter, at det afhænger først, før det begynder at kontrollere for andre opdateringer.

Spørgsmål som fejl 0x8000FFF ville aldrig være sket i det pågældende scenarie.

Nu kan Du: Hvad er dit take på denne never ending story?