Wicked Audio Arq hands-on: Volledig draadloze oordopjes voor de helft van de kosten van Apple AirPods

0
22

Nul

Er is geen water resistent zijn beoordeling aan de oordopjes, maar de Goddelozen Audio vermeld de buitenkant is zweetbestendig en is ontworpen om bestand te zijn tegen een actieve levensstijl. Ik rende met hen eens en ook droeg ze in de regen en ze werken nog steeds prima, dus deze voorwaarden aanvaardbaar zijn voor hun gebruik. Ik heb het nog niet getest in een stortbui en ze hebben niet een officiële waterbestendig rating dus hou dat in gedachten.

De oordopjes zijn zeer licht en ben ik in staat geweest om ze te dragen voor uren zonder ongemak. Het Arq oordopjes zijn geschikt voor drie uur muziek afspelen en ik persoonlijk zag net een beetje langer dan die van de afgelopen twee weken.

De oordopjes zijn vrij algemeen op zoek met een zwarte afwerking, een enkele knop op elke, en een kleine rood/blauw LED licht. De stam die past in uw oor met een hoek, zodat ze passen bij mijn oor goed en bleef tijdens mijn run. Er zijn kleine, middelgrote en grote siliconen tips opgenomen met de middelgrote montage mij goed. Tijdens het passen misschien niet zo veilig als sommige andere oordopjes, het lichte gewicht helpt hen op hun plaats blijven.

De knop is een van de compromissen sinds de knop ondersteunt alleen het voeden van aan/uit, afspelen/pauzeren van de muziek, en voor beantwoorden/ophangen van telefoongesprekken. Er zijn geen volumeregeling, mute-optie, of zelfs een digitale assistent-functie met deze knop op elk oordopje.

Een interessant aspect van deze oordopjes is dat elke fungeert als een “master” dat kan stand-alone zonder de andere oordopjes verbonden. Dus, de toetsen hebben dezelfde functie en je kan gewoon gebruik maken van een op een moment als je wilt nog een open oor voor omgevingsgeluid.

Een ander gebied van het compromis is met betrekking tot de bruikbaarheid. Wanneer u het Arq oordopjes van het geval, doen ze niet automatisch en ook niet uit te schakelen als u installeert u ze opnieuw. Ze zijn ook niet verantwoordelijk automatisch en vereisen dat u de laden geval, met behulp van de knop gecentreerd tussen de twee oordopjes openingen in de laden geval, om het opladen te starten. De zaak gaat uit en stop met het opladen van de oordopjes zodra ze volledig zijn opgeladen al.

De initiële setup is ook een beetje interessant gezien de “master” – design. Je moet eerst de synchronisatie van de oordopjes aan elkaar en dan is een koppeling met uw smartphone of smartwatch. Na de initiële setup hoewel, bij het volgende gebruik zal hebben van de oordopjes gekoppeld aan elkaar automatisch en er zijn geen speciale stappen om ze te gebruiken samen.

Bij het gebruik van beide oordopjes, de linker oordop fungeert als de communicator en zal waarschijnlijk de afvoer van de batterij een beetje sneller dan het rechter oordopje. Als ze aan elkaar worden gekoppeld op de middelste knop aan de macht zal resulteren in zowel oordopjes uit te schakelen.

Audio kwaliteit is veel beter dan ik had verwacht en aangezien ik de neiging om te luisteren naar classic rock, meer dan enig ander genre, als ik mijn muziek met zware bassen. Vaak zie ik zwakke bass in draadloze oordopjes, maar dit is niet het geval met de Arq. Nu, ze zijn niet zo duidelijk en helder aan de hoge kant dus in het algemeen de audio is goed, maar niet uitstekend.

Het Volume is goed en op mijn Opmerking 9 ik eigenlijk niet kan houden Spotify op het hoogste volume of mijn oren krijgen geblazen. Volume voert een beetje anders op elke specifieke apparaat.

De telefoongesprekken waren luid en duidelijk met mijn proefpersonen met de mededeling dat ik goed klonk en op hun einde. Met beide headsets in mijn oren, de bel klonk in de linker oordop. Om het geluid van het gesprek in het rechter oordopje, alleen heb je voor het instellen van de Arq voor gebruik als één oordopje, en te koppelen met uw telefoon.

Wat betreft connectiviteit, ik heb alleen ervaren muziek te snijden bij het plaatsen van mijn telefoon in mijn voorste broekzak met mijn lichaam blokkeren van een direct signaal naar de oordopjes. Mijn Garmin Fenix 5 Plus, de Noot 9, Sony Xperia XZ3, en Apple iPhone XS Max deden het goed met de Arq oordopjes.

Het opladen zaak is interessant omdat het is ongeveer 5,5 centimeter lang. Het Arq opslagruimte kost iets meer dan een derde van het ene uiteinde een knop te drukken om de oordop-opslag te dekken. Vier gouden spelden in elk compartiment sluit de oordopjes in rekening te brengen. De rest van het lange geval is een 2600 mAh accu en biedt een gemeld (60 uur levensduur van de batterij voor de oordopjes. De case wordt opgeladen via microUSB.

Een USB-poort is ook te vinden op het einde van het geval omdat het kan worden gebruikt voor het opladen van uw apparaten in een snuifje. Hoewel deze benadering niet laat u gemakkelijk uw Arq oordopjes in je broek zak het past in een mantel en met een extra batterij voor uw smartphone een selling point voor sommige mensen.

Over het algemeen was ik erg onder de indruk van de Goddelozen Audio Arq echte draadloze oordopjes. Geluidskwaliteit en het volume was veel beter dan ik had verwacht en om eerlijk te zijn heb ik geen gebruik maken van de knoppen op mijn andere draadloze headsets voor meer dan de essentie dat de Arq biedt. Voor de helft van de prijs van de AirPods en andere draadloze headsets, het is zeker een product om te overwegen als we verhuizen naar Bluetooth-headsets.

Verwante Onderwerpen:

Beoordelingen

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

0